Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Facebook oznaczył ten link jako SPAM

Autor Wiadomość
Facebook oznaczył ten link jako SPAM
Sprawdź:
Hej
Linki na FB długo nie wytrzymują, FB oznacza je jako spam i jak ktoś wejdzie w link pisze ze to ten link może być SPAMEM - co bardzo utrudnia niektóre działania.

Czy istnieje jakiś sposób, żeby jakoś ominąć to ? W sensie jakiś specjalny skracacz który przekierowuje kilka razy lub obojętne co żeby temu zapobiec ?
RE: Facebook oznaczył ten link jako SPAM
Bez powodu na pewno nie oznaczają tego jako SPAM. Jeżeli nawalasz linkami OSTRO - a domyślam się, że tak właśnie jest, to się nie dziw.
(11-03-2014 13:49)rozekrr napisał(a):  Bez powodu na pewno nie oznaczają tego jako SPAM. Jeżeli nawalasz linkami OSTRO - a domyślam się, że tak właśnie jest, to się nie dziw.

Aha, synku obudziłem się rano a dzisiaj domena jest już oznaczona jako spam - wczoraj nie była i nie jest to moja domena tylko domena z programu, z którego korzystam
Nie pytam się dlaczego oznaczono jako spam tylko co na to poradzić facepalmfacepalmfacepalmfacepalmfacepalm więc po kiego *uja spamujesz jak nie masz nic mądrego do napisania
to nie facebook oznacza to jako SPAM, to ludzie jak widza reklamę mają opcje w poście ZGŁOŚ, zgłosi parę osób masz odrazu oznaczone.

Nie polecam reklamowac na facebooku poniewaz nie jedna osoba już tam spamowała a teraz ma kłopoty.
(11-03-2014 13:57)sialala5 napisał(a):  to nie facebook oznacza to jako SPAM, to ludzie jak widza reklamę mają opcje w poście ZGŁOŚ, zgłosi parę osób masz odrazu oznaczone.

Nie polecam reklamowac na facebooku poniewaz nie jedna osoba już tam spamowała a teraz ma kłopoty.

haha to forum mnie zadziwia na prawdę Jerk2
Kolejna osoba, która ma olbrzymie problemy ze zrozumieniem pytania

@sialala5 nie udzielaj się prosze w moich tematach - haha i jeszcze ty piszesz o facebooku żeby nie spamować.
Już ---zapomniałeś jak sprzedałeś mi rzekomo zajebisty sposób na zarobek na subskrypcjach za 100 złotych, zapłaciłem Ci, a ty mi napisałeś żeby spamować na FanPagach ?

Wyjdź i nie wracaj zamiast zarabiam.com proponuje ci ---

yazir dodał notatkę do tego postu 11-03-2014 14:54 ponieważ:

post ocenzurowany

Jakieś problemy emocjonalne ? Big Grin
własna domena i po problemie, własne domey utrzymują się zdecydowanie dłuzej
Tak jest
Da się zdenerwować, jeśli pytam o przekątną monitora, a ktoś mi odpowiada że mleko potaniało o 20 groszy

(11-03-2014 14:26)elbowndg napisał(a):  własna domena i po problemie, własne domey utrzymują się zdecydowanie dłuzej

Dzięki za odpowiedź,
Ktoś się orientuje czy mogę zrobić własną domenę ale pustą (podobna nazwą) i dać przekierowanie 301 na domenę docelową ? Będzie to działać czy facebook dalej oznaczy to jako spam?
musiałbyś jeszcze przekierować na swoja domene wtedy 301 na docelową. Facebook sprawdza JEDNO przekierowanie
No właśnie, slyszałem o skracaczu, który przekierowuje 2 razy, ktoś podlinkuje ?
Wątek zamknięty