Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Problem z Embed Code » Problem z Embed Code

Autor Wiadomość
Problem z Embed Code
Sprawdź:
Cześć , mam problem z dodaniem playera na blogu wordpress . kod gotowy
Kod:
<iframe src="http://www.putlocker.com/embed/B979AAC4501C76A6" width="600" height="360" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

raz tylko sie wyświetlił nie wiem co ja tam zrobiłem , jak wstawic go aby był ?
RE: Problem z Embed Code
Napisz może jak go wstawiasz, wtedy ewentualnie można Ci doradzić.
Glosy: Prizers (+1)
@[rozekrr] kod wklejam z edytorze tekstowym tak jak jest ,próbowałem takze dodac [code] w wizualnym robiłem to samo i nic , pokazywało sie czasami zółte pole
Sprawdziłem ten kod i działa prawidłowo wklejając go w pole text podczas pisania postu.
Wina leży pewnie po stronie Twojego thema, ewentualnie jakiejś wtyczki blokującej player. Sprawdź wpierw thema...
@[rozekrr] jaki masz theme ? zebym mógł ustawic i sprawdzic czy mi również bedzie na nim działac
Nie mogę powiedzieć, ponieważ mało osób go ma Wink
Sprawdź na default.
@[rozekrr] nie działa
No to pozostaje druga opcja jakiś plugin blokujący okno playera, innej opcji nie mam w głowie.
Skoro u mnie działa bez zarzutów.

Hosting masz płatny tak?
@[rozekrr] bezpłatny
Także już wszystko wiadomo, albo po prostu masz jak pisałem plugin który to blokuje albo wina hostingu. Innych możliwości nie ma, bo jak widzisz potwierdziłem że wszystko działa prawidłowo.

Kup sobie najtańszy serwer za SMS, to nie majątek Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości