Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie. Stary admin FireGifts spowodował, że serwis zyskał miano SCAMU. Aktualnie stronę przejęła nowa administracja i dzisiaj jest jej pierwszy restock. Postaram się coś zgarnąć i udowodnić, że to NIE JEST SCAM. Celuję w pendrive, mam nadzieję że się uda.
Proszę o nie zamykanie tematu. Będę w nim informował o przebiegu rectocku, wygranej, wrażeniach i oczywiście czy rzecz do mnie dojdzie.
(22-12-2013 15:41)Styler napisał(a): Witajcie. Stary admin FireGifts spowodował, że serwis zyskał miano SCAMU. Aktualnie stronę przejęła nowa administracja i dzisiaj jest jej pierwszy restock. Postaram się coś zgarnąć i udowodnić, że to NIE JEST SCAM. Celuję w pendrive, mam nadzieję że się uda.
Proszę o nie zamykanie tematu. Będę w nim informował o przebiegu rectocku, wygranej, wrażeniach i oczywiście czy rzecz do mnie dojdzie.
I co z tego że udowodnisz że serwis to nie SCAM? raczej każdy aktualnie wie że jest nowy właściciel i że nie odwali takiej sytuacji że w swoim pierwszym resie nie wyśle nagród bo by na tym stracił. Poza tym moim zadaniem serwis będzie nosił miano SCAMu dopóki były administrator Vex nie wyśle zaległych nagród...
Nie wiem czy fake bo nagle przy restocku stronka zaczęła się bardzo ścinać biorę nagrodę - pisze ' zły kod z obrazka . No spk. Drugi raz pisze " Nagroda nie jest już dostępna . I koniec.