Sprawdź:
1.Nazwa przedmiotu : Serwis internetowy dziwnekomiksy.pl
2.Opis przedmiotu : Strona opiera się na czarnym i abstrakcyjnym humorze, z resztą widać. Wzbiła się i nadal wzbija na komiksach które są tłumaczone na polski przeze mnie. Komiksy z mojej strony wielokrotnie trafiały na duże portale: sadistic.pl oraz kwejk.pl, stąd reklama. Serwis nie był reklamowany w żaden inny sposób. Fanpage z szybkim przyrostem, aktualnie 2800 fanów, 1300 osób "mówi o tym", spory zasięg. Z resztą pod postami można zobaczyć choćby w komentarzach dużą aprobatę i zainteresowanie ludzi.
Zarobki poprzez Google Adsense, Ostatni miesiąc (Listopad) - 141,73 Euro (~590zł), dzisiaj (1 Grudnia) do godziny 15:00 jest jak na razie 5,74 Euro, zarobki utrzymują się w tendencji wzrostowej.
Oczywiście wszystkie zarobki jestem w stanie udowodnić.
Kupujący dostaje ode mnie:
- Wszystkie pliki serwisu
- Bazę danych
- Domenę (utrzymywana w Aftermarket.pl, ważna do lipca 2014)
- Fanpage dziwnekomiksy.pl
Po więcej pytań oczywiście zapraszam na priv. Chciałbym ją sprzedać w miarę szybko ze względu na nadciągający okres świąteczno-urodzinowo-sylwestrowy. Jeśli do tego czasu nie znajdzie się chętny, zostawiam ją sobie.
CENA: 3600PLN, czyli mniej więcej półroczne zarobki, co jest myślę bardzo uczciwą ceną. Patrząc na to, że dziwnekomiksy zyskują nadal na popularności, koszt zakupu pewnie zwróci się nawet szybciej. Transakcja możliwa przez allegro. W razie pytań, wątpliwości, propozycji - proszę pisać.
Podaję od razu link do allegro
http://allegro.pl/serwis-dziwnekomiksy-p...62818.html
3.Zdjęcia : brak
4.Kontakt : Prywatna wiadomość.
5.Cena : 3600 PLN
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Praktycznie dowolny, allegro jak najbardziej.