Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Otóż dzisiaj Bolt dał bardzo dobry pomysł jak zarobić na Sharecashu, a więc przejdźmy do sedna sprawy. Zbieramy grupę ludzi każda osoba kupuje premium account na 3 dni, każdy z userów dodaje po 5 plików(txt. lub obrazek) i każdy każdemu pobiera to 5 plików i tak każda osoba ma 95 pobrań po jakieś 0.8$ co daje 76$. Myśle że opłaci się zainwestować to 4$ i zarobić na tym 72$. Zapraszam do dyskusji i sugestii na ten temat, oraz proszę o wypisanie kto by był chętny, a ja w pierwszym poście będę tworzył listę(Lista jest do 20, ale jak będzie więcej chętnych to nie ma problemu można dopisać, im więcej tym lepiej ).
Decydować się mamy czas do 7 czerwca żeby zdążyć z wypłatą.
hmm no pewnie bym mogł kupic te premium ale nawet 0.1$ nie mam ;/
edit: i ja ^.^ jeżeli ktos pozyczy 4$ to czemu nie ?? moge nawet po 20 razy komuś sciagac
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2010 19:50 przez rajmek126p.)
linki mozna by wrzucic do jdownloadera czy tego typu programu i pobrac, bylo by szybciej ( pomysl bolta) a pozniej dac screeny na dowod ze pobralo sie pliki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2010 19:59 przez matt88.)
Na razie nie kupuj. Szkoda pieniędzy. Gdy będzie dużo osób to wszyscy kupujemy premke za 4$ na 3 dni i styknie Chyba, że chcesz to można sprawdzić ile będzie nam naliczało za pobranie
Rozumiem na razie tylko próbowałem jak to się kupuje i tutaj pojawia się moja obawa, mianowicie zalogowałem się na swój PAYPAL a tam pokazała się automatycznie opcja zapłaty kartą.
Czy lepiej najpierw zdeponować środki na paypalu i bezpośrednio z niego zapłacić?