Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć wygrzebałem coś takiego http://strefakuszenia.com/ i jestem ciekaw jaki program oferuje takie coś bo bym z chęcią na czymś takim co trzyma poziom pozarabiał podobnie jak fashiobony.pl jakoś tak. To jak wie ktoś kto oferuje takie programy?
Bo jestem zdania że nie powinno się pomagać oszustom i krętaczom a ty niewątpliwie takim jesteś.
To forum dla uczciwych osób a nie krętaczy takich jak ty.
(12-11-2013 11:37)sialala5 napisał(a): Bo jestem zdania że nie powinno się pomagać oszustom i krętaczom a ty niewątpliwie takim jesteś.
To forum dla uczciwych osób a nie krętaczy takich jak ty.
Napisałeś mi że mam żebrać ADMINISTRATORA na fanpage i jak już wyżeram tego admina to mam wstawiać posty z linkiem do es! Kur.. Proszę cię ty myślisz że jak takie coś mi napiszesz to ja ci zdradzę moją niszę? Kochaniutki jak mi to napisałeś to śmiać mi się chciało! A ty mnie uważasz za oszusta?