Sprawdź:
Siemanko,
Wielu z was wie, że zakończyłem zarabianie na ES ze względów prywatnych (ciekawskich zapraszam do domysłów po moich postach)
Jako, że zarobiłem sporo kasy na sms premium w krótkim czasie choć na początku byłem strasznym laikiem a teraz zakończyłem Swoją przygodę postanowiłem, że może wpadnie jeszcze trochę grosza z napisania poradnika do ES. Poradników chciałbym sprzedać maksymalnie 5 sztuk gdyż większa ilość to już znacznie mniejsze zarobki dla reszty kupców, cena nie byłaby kosmiczna i gwarantuje, że szybko się zwróci
Moje pytanie brzmi, Byłby ktoś zainteresowany zakupem a może doradzeniem bez żadnych poradników? Zapraszam PW
Załączam zdjęcie jak wyglądają zarobki przy 1 z wielu nisz które oferuje w poradniki przy dziennej pracy: 30 do 40 minut. Proszę o zwrócenie uwagi na skuteczność. Przy znacznie dłuższej pracy zarobki mogą być olbrzymie.
http://scr.hu/1dzf/wj6r8
@EDIT
Zdjęcie już działa cena to około 50 zł (moim zdaniem to niska cena która może się zwrócić po nawet pierwszych kilku godzinkach)
Pierwszą osobę która dokona zakupu będę prosić o publiczne udzielenie opinii na forum