Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[Zamknięty]Sugestia na temat tego działu - "Zaproszenia Lockerz"
Sprawdź:
Hm. Przeglądam ten dział i dochodzę do wniosku, że jest zupełnie zbędny. Nie mówię, że zaśmieca, ale do niczego nie służy. Jeśli ktoś już jest tutaj na forum ma konto na Lockerz, a nikomu innemu nie będzie przesyłał stronki, bo zaprosi sam. Proponowałbym usunięcie działu. Co Wy na to ? Co na to Admin ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2010 13:39 przez Kilol.)
Jestem za, gdyż uważam, że ten kto zarejestrował się na forum, na 100% zarejestrował się na lockerz.com. Poddział jest zbędny i tylko nadaje się do kasacji. Myślę, że Admin będzie tego samego zdania.
PS. Mogłeś to napisać w "Pomysłach dotyczących forum LFE"
Aha, no to przepraszam Więc czekamy na decyzję Admina, jeżeli rzeczywiście złamałem regulamin to proszę bardzo Tutora/Moda/Super Moda o przeniesienie tematu (o ile mają taką możliwość)
Niestety jako tutor nie mam mozliwości przeniesienia Popieram pomysł usunięcia tego działu. Jak ktoś wchodzi na forum to albo ma już konto na Lockerz, a jeśli jeszcze nie ma to pewnie poprosi na SB o zaproszenie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2010 13:17 przez Gumowy.)
RE: Sugestia na temat tego działu - "Zaproszenia Lockerz"
Mi się wydaje, że powinien zostać, tylko zrobić pewne utrudnienie, bo w większości piszą tam nowi userzy, mający 2-3 posty, które nawet nie przeczytały regulaminu. Chce się więcej znajomych na lockerz, to trzeba sobie zasłużyć, jedyny problem jak to zrobić żeby nie pojawił się spam a tematów od userów z 2 postami było mniej
RE: Sugestia na temat tego działu - "Zaproszenia Lockerz"
Bolt napisał(a):Mi się wydaje, że powinien zostać, tylko zrobić pewne utrudnienie, bo w większości piszą tam nowi userzy, mający 2-3 posty, które nawet nie przeczytały regulaminu. Chce się więcej znajomych na lockerz, to trzeba sobie zasłużyć, jedyny problem jak to zrobić żeby nie pojawił się spam a tematów od userów z 2 postami było mniej Smile
Dobra, dobra, wszystko się zgadza... Ale bądźmy szczerzy: kto tam chodzi po zaproszenie ? Czy ktoś to w ogóle czyta ? Ja myślę, że nie i stąd ten pomysł.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2010 14:17 przez Yanke$.)