Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Forumowe goldy zbanowanych użytkowników

Autor Wiadomość
Forumowe goldy zbanowanych użytkowników
Sprawdź:
Cześć,

Wpadłem na taki pomysł aby wszystkie forumowe goldy zbanowanym użytkownikom były zabierane i aby "Pani Ania" (reklama w postach) je zbierała i organizowała (w imieniu admina) jakieś konkursy, zadania czy coś w tym stylu aby można było je jakoś zdobyć Wink

Nie wiem czy jest szansa na takie coś - to tylko moja propozycja Tongue

Exclamation
RE: Forumowe goldy zbanowanych użytkowników
mp. jakaś loteria

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
Tylko ktoś to kupił a ty chcesz zabrać i rozdawać?
B.super pomysł !
z jednej strony nie fair. A z drugiej całkiem spox
Jak dla was to takie dobre to kupcie FG a później bana dostańcie.
To zróbmy też tak żeby reputacja i gold tych użytkowników którzy nie odzywają się na forum od dłuższego czasu przechodziła w konkursach na tych aktywnychBig Grin haha...
Punkty ze zbanowanych użytkowników są już przekazywane w konkursach organizowanych przez administrację. Przykładem był konkurs mój i yazira, zwycięzca jako nagrodę niespodziankę dostał forum goldy.
(12-09-2013 18:53)damianus627 napisał(a):  Tylko ktoś to kupił a ty chcesz zabrać i rozdawać?
zbanowanej osobie już chyba nie są potrzebne.

(12-09-2013 19:25)surfer0700 napisał(a):  Punkty ze zbanowanych użytkowników są już przekazywane w konkursach organizowanych przez administrację. Przykładem był konkurs mój i yazira, zwycięzca jako nagrodę niespodziankę dostał forum goldy.
yhy.

Ja nie zauważyłem, żeby zabieranie zbanowanym użytkownikom FG było pilnowane. Po za tym konkurs chyba był za FG od administracji a nie z puli FG ze zbanowanych userów (chyba, że się mylę). A taka pula np. u Pani Ani aby każdy ją mógł zobaczyć i aby to z tej puli były te konkursy Tongue Np. raz w miesiącu za uzbieraną pulę.

Exclamation
A ją uważam że fg powinny ze zbanowanych kont być wykorzystywane dla dobra wszystkich użytkowników forum iść na opłaty np za udogodnienia lub na inne rzeczy dodawane do skryptu forum a płaci się za te usługi
Odpowiedz