Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wpadłem na taki pomysł aby wszystkie forumowe goldy zbanowanym użytkownikom były zabierane i aby "Pani Ania" (reklama w postach) je zbierała i organizowała (w imieniu admina) jakieś konkursy, zadania czy coś w tym stylu aby można było je jakoś zdobyć
Nie wiem czy jest szansa na takie coś - to tylko moja propozycja
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2013 18:37 przez Pawlak093.)
To zróbmy też tak żeby reputacja i gold tych użytkowników którzy nie odzywają się na forum od dłuższego czasu przechodziła w konkursach na tych aktywnych haha...
Punkty ze zbanowanych użytkowników są już przekazywane w konkursach organizowanych przez administrację. Przykładem był konkurs mój i yazira, zwycięzca jako nagrodę niespodziankę dostał forum goldy.
(12-09-2013 18:53)damianus627 napisał(a): Tylko ktoś to kupił a ty chcesz zabrać i rozdawać?
zbanowanej osobie już chyba nie są potrzebne.
(12-09-2013 19:25)surfer0700 napisał(a): Punkty ze zbanowanych użytkowników są już przekazywane w konkursach organizowanych przez administrację. Przykładem był konkurs mój i yazira, zwycięzca jako nagrodę niespodziankę dostał forum goldy.
yhy.
Ja nie zauważyłem, żeby zabieranie zbanowanym użytkownikom FG było pilnowane. Po za tym konkurs chyba był za FG od administracji a nie z puli FG ze zbanowanych userów (chyba, że się mylę). A taka pula np. u Pani Ani aby każdy ją mógł zobaczyć i aby to z tej puli były te konkursy Np. raz w miesiącu za uzbieraną pulę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2013 19:48 przez Pawlak093.)
A ją uważam że fg powinny ze zbanowanych kont być wykorzystywane dla dobra wszystkich użytkowników forum iść na opłaty np za udogodnienia lub na inne rzeczy dodawane do skryptu forum a płaci się za te usługi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2013 19:54 przez tomazzi.)