Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :)
Sprawdź:
Witam!!
Dziś chciałbym wam przedstawić nowy serwis który jak dla mnie bazuje na SuperiorGpt Z tego co rozmawiałem na czacie z użytkownikami wypłacalny w 100 % tak samo mówił admin tej stronki Wykonujemy akcje/zadania za które dostajemy pkt.
1 pkt =0,01$ ZAPRASZAM
reff: http://gptgarden.com/members/register.ph...JaTuDensze Dziękuję za rejestracje i postaram sie pomóc + reput
Czysty: http://www.gptgarden.com/ będę smutny
Odrazu jak dojde do wypłaty wrzucę ssa
Jeszcze jedna sprawa polecam pobrać gtalka. Siedzi na nim zawsze admin tej stronki nick: "gptgarden". Więc jakiekolwiek informacje na temat wypłaty i zaliczeń prosze kierować pod ten adres i napewno się dogadacie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2013 15:53 przez JaTuDensze.)
@up dzięki wiedziałem że zapomne o najważniejszym heh
Mianowicie wypłaty od 1 $ paypal i doładowanie jak się nie mylę a na konto bankowe od 5 $ Wypłaty są instant
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2013 10:01 przez JaTuDensze.)
RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :)
Napisz coś więcej o tych starterach,z jakich ofert najlepiej robić,i czy na pustych starterach także da się zarabiać,jeżeli tak to trzeba wysyłaś jakieś potwierdzenia na email,na takiej zasadzie jak w neobuxie ?
UP
chyba po to się rejestruje z reffa,żeby mieć z tego obustronną korzyść...
A jeżeli autor już robił dużo ofert to chyba nie będzie nic złego w tym jeżeli poda ich nazwy ? Nie rozumiem twojego toku myślenia...
(10-09-2013 09:20)JaTuDensze napisał(a): @up dzięki wiedziałem że zapomne o najważniejszym heh
Mianowicie wypłaty od 1 $ paypal i doładowanie jak się nie mylę a na konto bankowe od 5 $ Wypłaty są instant
Na niezweryfikowanego paypala hajsu nie wypłacają ,,We only send payments via verified Paypal accounts."
(10-09-2013 15:23)mmarko1 napisał(a): od miesiąca peding ,złeciłem jeszcze wczoraj 1$ i nic dla mnie scam
sprobuj na AmazonGC wypłacic albo podac zweryfikowany PP, inaczej kasy nie dostaniesz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2013 15:30 przez Nahari.)