Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobre sobie... Trwało to tak długo, ponieważ czekałem na moją kobietę(to dla niej miały być te kody), ale zaufałem mu i już byłem gotowy wysłać kasę jednak on chciał ekspresowo w swoim banku miałem problem, a z tym bluecashem nigdy się nie bawiłem. Trochę poczytałem o tym i już byłem gotowy wysyłać przez tego bluecasha. Kiedy wróciła do domu i dla pewności sprawdziłem te kody - wykorzystane. Nie wiem, czy po prostu sprzedał komuś, bo widział, że nie odpisuje, czy od początku takie były.
Jak widać z tego interesu mam same kłopoty,a robiłem przecież tutaj już kilka interesów ze szczygielkiem i nigdy nie było żadnego problemu. Nie po to ciężko pracuje na swoją reputację na forum i jako jeszcze tutaj świeżak pierwszy wysyłałem pieniądze mainpov(przepraszam jak przekręciłem nick).
Nie samym internetem człowiek żyje dlatego dopiero teraz tutaj odpisuje, bo marcel_kk dał mi info na PW o tym temacie. Dziękuje mu bardzo!