![]() |
Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? (/Temat-Ostrzezenie-Tonnyx-oszust-75143) |
Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - alfixo - 24-08-2013 13:59 Dostal 2 kody orange 100 zł mial wyslac 160 zl z ing ekspresem..niby nie dzialal.. pozniej bluecashem?od 30 min cisza.. moze urwalo rączki... czekam do konca dnia..potem wrzucam scr... a na koniec policaje zostaja ![]() czekam cierpliwie. RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - surfer0700 - 24-08-2013 14:02 Szczerze wątpię w to że Cię oszukał, no ale zobaczymy jak sprawa się potoczy. Cierpliwości ![]() RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - alfixo - 24-08-2013 14:04 Spoko wiem. Ale wrzucam temat bo mnie zdenerwował. Napisał ,że wysyła,od 30 min cisza a na stronie był. Jak wplaci usune temat. Ma czas do konca dnia. RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - marcel_kk - 24-08-2013 14:07 Spokojnie, nieraz net się skończy...daj mu czas, Pół godziny jeszcze o niczym nie świadczy. RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - alfixo - 24-08-2013 14:10 Wiem wiem -czas ma ,ale dziwne ...rozmawialismy okolo godziny to net mu sie nie rozłączał a akurat po kodach jak przelew to tak? Nie lubie czegos takieg-wydalo sie podejrzane dlatego temat. Jesli myslal,ze jestem nowy i mam 7 latek to sie myli Tak jak mowie czekam do konca dnia ![]() RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - v3XeR - 24-08-2013 14:52 To trzeba czekać do końca, a nie od razu temat zakładać ![]() Może coś mu wypadło, komp padł, prąd padł etc. dużo powodów może być. RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - alfixo - 24-08-2013 14:53 Życie ![]() czekam do konca dnia ![]() RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - Tonnyx - 24-08-2013 15:01 Dobre sobie... Trwało to tak długo, ponieważ czekałem na moją kobietę(to dla niej miały być te kody), ale zaufałem mu i już byłem gotowy wysłać kasę jednak on chciał ekspresowo w swoim banku miałem problem, a z tym bluecashem nigdy się nie bawiłem. Trochę poczytałem o tym i już byłem gotowy wysyłać przez tego bluecasha. Kiedy wróciła do domu i dla pewności sprawdziłem te kody - wykorzystane. Nie wiem, czy po prostu sprzedał komuś, bo widział, że nie odpisuje, czy od początku takie były. Jak widać z tego interesu mam same kłopoty,a robiłem przecież tutaj już kilka interesów ze szczygielkiem i nigdy nie było żadnego problemu. Nie po to ciężko pracuje na swoją reputację na forum i jako jeszcze tutaj świeżak pierwszy wysyłałem pieniądze mainpov(przepraszam jak przekręciłem nick). Nie samym internetem człowiek żyje dlatego dopiero teraz tutaj odpisuje, bo marcel_kk dał mi info na PW o tym temacie. Dziękuje mu bardzo! RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - alfixo - 24-08-2013 15:05 Chyba człowieku kpisz,ze sa wykorzystane ![]() Sprawa ląduje na policji RE: Ostrzezenie!!!! Tonnyx-oszust? - alfixo - 24-08-2013 15:07 Myslal,ze znalazł jelenia to sie mylisz ![]() masz 15min na wyslanie kasy albo oddanie kodow ![]() |