Sprawdź:
1.Nazwa przedmiotu : Mini Poradnik dla kogo ?
2.Opis przedmiotu : Jest to mini poradnik dla osób, które umieją zdobywać poleconych oraz posiadają konto facebook i nie chodzi tu o spamowanie. Sprzedaję dokładnie plik.doc, w którym jest nazwa strony oraz zapoznanie się z serwisem, który płaci nie mało za jednego poleconego, a w dodatku wypłaca ! Tego serwisu nikt z Was jeszcze nie opisał oraz nie zna, jestem na 101 % przekonany. Poradnik jest mojego autorstwa przed chwilą pisany, jeszcze ciepły

2 Poprosiłem surfera, czy chciałby go zrecenzować, więc jeśli się zgodzi, ujrzycie jego recenzje.
Sprzedam 20 sztuk poradnika. Aktualnie sprzedałem 7/20.
!!! UWAGA !!!
Jako iż jestem muzykiem będę na warsztatach perkusyjnych w dniach 15 - 27 sierpnia. Oczywiście poradniki będę mógł sprzedawać, ale zajmie mi to dłużej czasu oraz kontaktować się z wami będę mógł tylko poprzez moje GG. Od jutra proszę pisać w sprawie poradnika na moje GG, niestety PW oraz ten temat będę mógł przeglądać tylko raz dziennie. Pozdrawiam
3.Zdjęcia : Posiadam dowód wypłaty, ale był on próbny, bo zdobyty zaledwie na 5 osobach.
4.Kontakt : PW GG - 869158
5.Cena : 5 zł ~ 3 osoby. Dlaczego tak mało ? A no dlatego, że jest to tylko strona i nie chcę ździerać za to Bóg wie jakie sumy.
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew, PayPal i inne procesory płatnicze. Zawsze możemy się jakoś dogadać