Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam nie wiem co mam robić wyświetlenia mi tak spadają że szok ze 100 unikalnych zrobiło się 30.. Stronę mam ponad miesiąc i google chyba coś jej nie przyjęło.. Nie wiem co mam robić dodwałem na strone backlinki mam seo.. http://scr.hu/601/51teb
Poradzcie coś .. czy to tylko chwilowy spadek? raczej nie wydajemi się.
1. Sprawdź czy nie masz filtra
2. Jeżeli kopiowałeś posty itp. to to może być powodem spadku odwiedzin.
3. Jeżeli domena jest nowa otrzymuje taki jakby "dopalacz" i jest trochę wyżej w wynikach. Może "dopalacz" się skończył.
4. Czasami tak jest, że odwiedziny skaczą, PPA (o ile to jest blog o nim) nie jest stabilne.
a moze masz zbyt malo linkow prowadzacych z wartosciowych stron na twojego bloga , badz utraciles czesc linkow jakie miales - a przez to spadles w pozycji w wyszukiwarkach a czym dalej jestes, tym szanse maleja ze jakis gornik odkopie twoja strone. Moze zmniejszyl sie popyt na twoja nisze?
Szaman jak bedzie mial 1000 postow a bedzie na zadupiu google i doda kolejny 1000 bedac nadal gdzies na zadupiu gdzie najwytrwalsi gornicy nie docieraja to kolejna partia postow duzo nie zmieni.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2013 09:38 przez Komet.)