Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziwny komentarz od gościa na blogu dostałem. Co on chce ode mnie??? Odpisać do niego czy to zwyky spam???
Hi, I found your site is very useful, can you sell a link to me? How about $50/month? This link is on the bottom of your site. If you want, you can publish your site on LinkWorth, then tell me to pay by paypal. My email tu jego meil . If you feel not interested, please delete my comments. Thanks!
chce Ci zapłacić 50$ miesięcznie za link pozycjonujący do jego strony, w stopce twojej strony - to czy to poważna oferta nie oceniam.
Link możesz sprzedać tutaj http://www.linkworth.com/
No chcę umieścić link do swojej strony na twojej. Oferuje ci za to 50$ na miesiąc. Jest to możliwe. Nie wiem czy nie rozumiesz komentarza czy nie wierzysz że da ci to 50$?