Witajcie, parę dni temu założyłem swoją własną stronkę opartą o domenę i hosting gdyż działam na leadmore.pl
Dzisiaj otrzymałem email
"Szanowny Panie,
Działając w imieniu mojego klienta informuje, że poniższe dane strony internetowej znajdującej się pod adresem www.blablabla.com zostały przekazane właściwym organom ścigania celem nadania biegu w sprawie."
Niżej pisze Registrant: Name itd. i moje imię nazwisko, zamieszkanie itd... I nic więcej nie ma, tylko to.
Czy powinienem się czegoś obawiać ? Czy ktoś po prostu próbuje mnie przestraszyć, żebym nie wchodził mu w konkurencję w sub sms ? Co o tym sądzicie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2015, 13:40 przez mikolaj90.)
Jest to email od jakiejś babki i ona istnieje po wpisaniu w google, ma tą kancelarię tylko adres kancelarii jest zupełnie inny - i dlatego też myślę, że ktoś chce mnie się pozbyć z konkurencji bo suby są legalne przecież.
Zastanawiające jest jedynie to, skąd mieli Twoje dokładne dane. Nazwisko i adres?
Bo konkurencja raczej wystosowałaby jedynie 'straszaka', bez jakiś szczegółów.
Choć pewnie nie ma się czym przejmować, jesli masz pewność, że promujesz full legal to nic się nie stanie.
Pozostaje czekać na obrót sprawy.
To jakaś bardzo konkurencyjna stronka/nisza?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2015, 14:04 przez szykiryki.)