Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Jakis programik do PPA ?

Autor Wiadomość
Jakis programik do PPA ?
Sprawdź:
Witajcie !

Dzisiaj kieruję prośbę do wszystkich userów zarabiających metodą PPA.
Otóż bardzo prosiłbym o napisanie przez Was jakiego programu byście NAJBARDZIEJ potrzebowali do PPA aby skrócić czas pracy czy tam zwiększyć swoje zarobki.

Proszę szczegółowo opisywać, gdyż mam zamiar zrobić taki jeden duży programik, który by miał wiele funkcji.

Dziękuję za poświęcony czas oraz pozdrawiam ;]

Więcej info na GG: 331233 !
RE: Jakis programik do PPA ?
No raczej nie zrobisz programu, który znajdzie nisze pod dany kraj Jerk
Glosy: Nicktim (+1)
Jaki program bym chciał?
A no najlepiej taki, który ma duży zasób kasy na wysyłanie SMS do tego samodzielnie zbierał najlepsze stawki z najlepszych krajów, nie pogniewałbym się także gdyby działał bez przerwy 24/7 a i do tego średnią colę.
A może coś takiego, że szukamy sami nisz i jak je wpiszemy to program sam wyszukuje opis, dodaje tagi i wszystko robi, a potem sam publikuje.
Ja mam lepszy pomysł, program który sam zarabia a ty się opier**lasz Smile

// Jak macie jakieś programiki, których warto użyć w PPA. Chętnie przyjmę i pobiorę Smile
Każdej funkcji Smile

[Obrazek: 27.png]
@Max998

Tobie to nawet program nie pomoże Big Grin

A co do wypowiedzi Szamana to ciekawy pomysł ;] Trzeba by było go przemyśleć.
Ty nie bądź taki do przodu bo Cię ktoś od tyłu je*nie. Nie musi mi pomagać, zrezygnowałem z tego a w chwili obecnej nie mam pomysłu na sygnaturę. Wink
(25-06-2013 08:37)Szaman1644 napisał(a):  A może coś takiego, że szukamy sami nisz i jak je wpiszemy to program sam wyszukuje opis, dodaje tagi i wszystko robi, a potem sam publikuje.

Ja znam lepszy " program " wszystkie słowa kluczowe twojej niszy są na pierwszym miejscu w pozycji google . Jerk2
Możesz się nim pochwalić Big Grin HuhHuhHuhHuh

[Obrazek: 27.png]
Generator własnych tagów by się przydał Wink
Wątek zamknięty