Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Poszukiwany/Poszukiwana » A więc wspólnego projektu nadszedł czas!

Autor Wiadomość
Big Grin Poszukiwany/Poszukiwana
Sprawdź:
Witajcie!

Na początku chciałbym zauważyć, że zwracam się tutaj tylko i wyłącznie do osób, które mają doświadczenie z PPA. Poszukuję również osoby, która ogarnia j. angielski na poziomie przynajmniej średnio-zaawansowanym.
Nie może to być również ktoś, kto ma mały staż na forum - musi to być ktoś po prostu zaufany.

Przejdźmy do sedna - chciałbym współprowadzić z kimś stronę o tematyce PPA. Oczywiście domena i hosting to moja działka.
Od osoby współpracującej będę wymagał pisania postów, szukania pomysłów, i tym podobne.
Ja zajmować się będę pozycjonowaniem oraz sprawami technicznymi :]
Strona strictle pod Hacki Jerk

Jak wspomniałem, szukam ZAUFANEJ osoby, z którą będę mógł prowadzić wspólne konto na FC (tak, FireCash). Będę również kontaktował się z ekipą Fire na temat jakiegoś zabezpieczenia konta przed "nieczystym" zagraniem Twoim lub moim.

Co do zarobków i innych szczegółów - na pewno się dogadamy Wink
Proszę pisać na PW!

Pozdrawiam Jerk2
RE: Poszukiwany/Poszukiwana
hmmm...
nie chce być chamski ale szukasz kogoś kto odwali to co najtrudniejsze i podzieli się z Tobą na pół? Dodgy
(18-06-2013 19:47)daniel42na napisał(a):  hmmm...
nie chce być chamski ale szukasz kogoś kto odwali to co najtrudniejsze i podzieli się z Tobą na pół? Dodgy

Wręcz przeciwnie :]
Sam będę osobie tej nasyłał wszystko to, co tylko wygląda na wartościowe. Od osoby współpracującej wymagałbym zbierania obrazków oraz pisania opisów Smile
Dla mnie pozostaje pozycjonowanie, utrzymywanie porządku technicznego, oraz jak wspomniałem, podsuwanie (oczywiście osoba po drugiej stronie również musi być kreatywna) "nisz". Do tego mam swoje projekty na głowie, także...

Aha! I dobrze byłoby, gdyby "ten ktoś" chciałby również pracować nad wyglądem strony. Ja mam swoją na głowie, i drugi raz grzebać w kodzie motywu nie mam zamiaru Tongue
A ile zarobiłeś już na PPA?? ^^ Ja mogę cie zatrudnić do pisania postów u mnie ^^
Zarobić to zarobiłem już prawie połowę tego co Ty :]

A postów nie mam zamiaru dla kogoś pisać, gdyż mam... Specyficzną formę układania zdań (przynajmniej w języku angielskim), i ktoś mógłby łatwo mnie wyczaić Tongue
Czyli współpracownik ma dodawać nisze tak?
A co z ich promocją?

Promocja na Youtube, czy tylko SEO?

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Można pomyśleć o tym ale jak coś to na HC Smile Masz moje gg odezwij się :>
Od kiedy "Hacki" można nazwać niszami? :] Do tego to co, czym ktoś się będzie dzielił, zależy od niego. Sam jestem w stanie wyjawić bardzo dochodowy, aczkolwiek oklepany, post/temat.

I jeśli można mówić o "pozycjonowaniu", to raczej SEO i Google, prawda?
pisz na gg 5188209
(18-06-2013 20:00)octawius napisał(a):  Można pomyśleć o tym ale jak coś to na HC Smile Masz moje gg odezwij się :>

Na HC to może kiedyś, mam sporo pomysłów pod inne serwisy, więc wkrótce możesz na mnie liczyć Jerk2

@EDIT
AKTUALNIE NIEAKTUALNE!
Wątek zamknięty