![]() |
Poszukiwany/Poszukiwana - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukiwany/Poszukiwana (/Temat-Poszukiwany-Poszukiwana-71321) Strony: 1 2 |
Poszukiwany/Poszukiwana - Vister81 - 18-06-2013 19:41 Witajcie! Na początku chciałbym zauważyć, że zwracam się tutaj tylko i wyłącznie do osób, które mają doświadczenie z PPA. Poszukuję również osoby, która ogarnia j. angielski na poziomie przynajmniej średnio-zaawansowanym. Nie może to być również ktoś, kto ma mały staż na forum - musi to być ktoś po prostu zaufany. Przejdźmy do sedna - chciałbym współprowadzić z kimś stronę o tematyce PPA. Oczywiście domena i hosting to moja działka. Od osoby współpracującej będę wymagał pisania postów, szukania pomysłów, i tym podobne. Ja zajmować się będę pozycjonowaniem oraz sprawami technicznymi :] Strona strictle pod Hacki ![]() Jak wspomniałem, szukam ZAUFANEJ osoby, z którą będę mógł prowadzić wspólne konto na FC (tak, FireCash). Będę również kontaktował się z ekipą Fire na temat jakiegoś zabezpieczenia konta przed "nieczystym" zagraniem Twoim lub moim. Co do zarobków i innych szczegółów - na pewno się dogadamy ![]() Proszę pisać na PW! Pozdrawiam ![]() RE: Poszukiwany/Poszukiwana - daniel42na - 18-06-2013 19:47 hmmm... nie chce być chamski ale szukasz kogoś kto odwali to co najtrudniejsze i podzieli się z Tobą na pół? ![]() RE: Poszukiwany/Poszukiwana - Vister81 - 18-06-2013 19:48 (18-06-2013 19:47)daniel42na napisał(a): hmmm... Wręcz przeciwnie :] Sam będę osobie tej nasyłał wszystko to, co tylko wygląda na wartościowe. Od osoby współpracującej wymagałbym zbierania obrazków oraz pisania opisów ![]() Dla mnie pozostaje pozycjonowanie, utrzymywanie porządku technicznego, oraz jak wspomniałem, podsuwanie (oczywiście osoba po drugiej stronie również musi być kreatywna) "nisz". Do tego mam swoje projekty na głowie, także... Aha! I dobrze byłoby, gdyby "ten ktoś" chciałby również pracować nad wyglądem strony. Ja mam swoją na głowie, i drugi raz grzebać w kodzie motywu nie mam zamiaru ![]() RE: Poszukiwany/Poszukiwana - octawius - 18-06-2013 19:51 A ile zarobiłeś już na PPA?? ^^ Ja mogę cie zatrudnić do pisania postów u mnie ^^ RE: Poszukiwany/Poszukiwana - Vister81 - 18-06-2013 19:53 Zarobić to zarobiłem już prawie połowę tego co Ty :] A postów nie mam zamiaru dla kogoś pisać, gdyż mam... Specyficzną formę układania zdań (przynajmniej w języku angielskim), i ktoś mógłby łatwo mnie wyczaić ![]() RE: Poszukiwany/Poszukiwana - Gremquen - 18-06-2013 19:58 Czyli współpracownik ma dodawać nisze tak? A co z ich promocją? Promocja na Youtube, czy tylko SEO? RE: Poszukiwany/Poszukiwana - octawius - 18-06-2013 20:00 Można pomyśleć o tym ale jak coś to na HC ![]() RE: Poszukiwany/Poszukiwana - Vister81 - 18-06-2013 20:01 Od kiedy "Hacki" można nazwać niszami? :] Do tego to co, czym ktoś się będzie dzielił, zależy od niego. Sam jestem w stanie wyjawić bardzo dochodowy, aczkolwiek oklepany, post/temat. I jeśli można mówić o "pozycjonowaniu", to raczej SEO i Google, prawda? RE: Poszukiwany/Poszukiwana - patryk0407 - 18-06-2013 20:04 pisz na gg 5188209 RE: Poszukiwany/Poszukiwana - Vister81 - 18-06-2013 20:07 (18-06-2013 20:00)octawius napisał(a): Można pomyśleć o tym ale jak coś to na HC Na HC to może kiedyś, mam sporo pomysłów pod inne serwisy, więc wkrótce możesz na mnie liczyć ![]() @EDIT AKTUALNIE NIEAKTUALNE! |