Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam serdecznie. Jestem nowym uzytkownikiem owego forum, po przeczytaniu kilkudziesieciu tematów od czego zacząć, zabrałem się za mypay.pl.
Podobno można zarobić dziennie po 5-7zł, lecz czy jest możliwość zarobienia wiekszych pieniazków? Po 24h ankiety się resetują, czy tych ankiet nie może być wiecej ? Są jakieś tricki na to ?
A niektóre co 1h, takie jakie Acuvue, wyraz.to, wygraj doładowanie na telefon, Fashion Days, wybierz swój prezent i Myofferzone. Czyli 5-7zł bez problemu można dziennie wyciągnąć + bonusy.
Dowód:
O tych dwóch nic nie wiem. Proponuję, żebyś najpierw zajął się MP i Kubigo, jest to nudna i monotonna praca, więc zacznij od próby wytrwania w tym kilku tygodni . Powodzenia i pozdrawiam.
(09-06-2013 16:17)mattw napisał(a): Racja, mam na koncie 2zł z mypay i Kub.. Masakra z tym. Wydaje mi się, że więcej zarobie na ulotkach.
Popróbuje i zobacze jak to bedzie.
Pozdrawiam
To żmudna praca, ale można sobie dorobić te 300 złotych miesięcznie, jeśli się przyłożymy do tych ofert.