Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak jak w temacie. Czeka mnie wypłata ale potrzebuje zweryfikowanego konta paypal. Czy moge konto paypal zweyfikowac z internetowa kartą? Jesli tak to jak?
Ja weryfikowałem kiedyś tą kartą internetową http://prepaid.bzwbk.pl, założenie to chwila moment. Będziesz miał podany nr konta bankowego w danych karty na stronie, na PP podajesz ten nr konta i PP prześle ci 2 małe sumy na to konto, następnie na PP podajesz jakie to były kwoty i masz zweryfikowany PP. Nic to nie kosztuje.
Nie jestem za bardzo w temacie, ALE konto PP zerwyfikowałem przy użyciu prywatnego konta bankowego, natomiast potem dodałem normalnie kartę bzwbk prepaid i bez problemu wypłacam pieniądze na jej rachunek.
Paypal czasem sprawdza sporadycznie niektóre wypłaty dokładnie i nie wiem czy by im się to podobało..