Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Weryfikacja paypal » Czy moge zweryfikowac moje konto paypal z kartą internetową?

Autor Wiadomość
Weryfikacja paypal
Sprawdź:
Tak jak w temacie. Czeka mnie wypłata ale potrzebuje zweryfikowanego konta paypal. Czy moge konto paypal zweyfikowac z internetowa kartą? Jesli tak to jak?
RE: Weryfikacja paypal
internetowa?

wpisac rachunek techniczny karty w 'dodaj rachunek bankowy' w paypalu
Glosy: szufliko (+1)
możesz to zrobić kartą Visa i kontem bankowym .
a czy to na pewno bezpieczne i czy cos mnie to kosztuje? Próbowaliscie lub robiliscie juz cos takiego?
Jak konto jest na ciebie i dane podane na Paypalu z tymi z konta się zgadzają to wszystko powinno pójść ok.
Ja weryfikowałem kiedyś tą kartą internetową http://prepaid.bzwbk.pl, założenie to chwila moment. Będziesz miał podany nr konta bankowego w danych karty na stronie, na PP podajesz ten nr konta i PP prześle ci 2 małe sumy na to konto, następnie na PP podajesz jakie to były kwoty i masz zweryfikowany PP. Nic to nie kosztuje.
Teraz czytalem ze sie nie da podlaczyc karty prepaid bzwbk do paypal.
Nie jestem za bardzo w temacie, ALE konto PP zerwyfikowałem przy użyciu prywatnego konta bankowego, natomiast potem dodałem normalnie kartę bzwbk prepaid i bez problemu wypłacam pieniądze na jej rachunek.
Paypal czasem sprawdza sporadycznie niektóre wypłaty dokładnie i nie wiem czy by im się to podobało..
(12-05-2013 19:23)miniek9090 napisał(a):  Teraz czytalem ze sie nie da podlaczyc karty prepaid bzwbk do paypal.

bo nie podlaczasz karty tylko jej rachunek techniczny
W regulaminie karty pisze ze nie mozna ....
Odpowiedz