Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ahh, Ogame. Jedna z przyczyn niewysypiania się
Fak faktem, gra ciekawa ale chyba wprowadzili jakieś zmiany, czyt. dodatkowe opcje. Podobno nie wyszło to najlepiej. Poza tym jak chcesz coś ugrać to trzeba bulić
Widziałem właśnie na screenach tą oprawę. Ja jestem zwolennikiem poprzedniej, "tabelkowej" Wiadomo, różne gusta.
Co do kasy, jak wybulisz to masz dużo łatwiej w porównaniu do "nie płacących". Wiadomo, chcą zarabiać ale różnica między grą z kasą a bez jest moim zdaniem za duża. Owszem, mogliby wprowadzić jakieś udoskonalenia ale pod względem wyglądu, łatwości obsługi etc. Coś co nie miało by znacznego wpływu na samą rozgrywkę. W każdym razie mnie to już nie dotyczy
(05-03-2013 16:16)Mksuzi napisał(a): Wszystko ładnie pięknie, ale drogi założycielu tematu.
Refy podaje się w czystych linkach.
Ja lubię wiedzieć w co klikam.
Równie dobrze za obrazkiem ogame mógłaby się kryć zboczona strona.
Po najechaniu na obrazek chyba widzisz do jakiego adresu się odnosi.
No chyba że używasz przeglądarki z przed dziesięciu lat.
Ty w co drugim temacie masz jakiś problem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013 16:43 przez full2000.)