oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +--- Wątek: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! (/Temat-oGame-nowy-serwer-8k-antymaterii-gratis-65888) Strony: 1 2 |
oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - djmurek - 05-03-2013 09:56 Witam. Wczoraj otworzyli nowy serwer "Sirius". Po potwierdzeniu maila dostaje sie 8 000 antymaterii, ktora ulatwia gre Gra przegladarkowa, mi bardzo przypadla do gustu. Jesli chcesz sprobowac swoich sil zarejestruj sie: reflink: http://ogame.pl?refId=119+102810 czysty: http://ogame.pl Moj nick w grze to mazur69, jesli ktos potrzebowalby pomocy Edit. Padł pomysł na stworzenie sojuszu pod banderolą forum zarabiam.com Zachęcam do rejestracji. Piszcie w grze: mazur69 RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - kleomenes - 05-03-2013 11:00 Ahh, Ogame. Jedna z przyczyn niewysypiania się Fak faktem, gra ciekawa ale chyba wprowadzili jakieś zmiany, czyt. dodatkowe opcje. Podobno nie wyszło to najlepiej. Poza tym jak chcesz coś ugrać to trzeba bulić RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - djmurek - 05-03-2013 11:55 Ja gram bez placenia. Moze pierwszy nie bede, ale nawet jak bede w top 100 to potem takie konto mozna za ladne pieniadze sprzedac Zmieniona jest cala szata graficzna. To juz nie jest to samo co gra w tabelkach Ale idzie sie przyzwyczaic RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - kleomenes - 05-03-2013 12:26 Widziałem właśnie na screenach tą oprawę. Ja jestem zwolennikiem poprzedniej, "tabelkowej" Wiadomo, różne gusta. Co do kasy, jak wybulisz to masz dużo łatwiej w porównaniu do "nie płacących". Wiadomo, chcą zarabiać ale różnica między grą z kasą a bez jest moim zdaniem za duża. Owszem, mogliby wprowadzić jakieś udoskonalenia ale pod względem wyglądu, łatwości obsługi etc. Coś co nie miało by znacznego wpływu na samą rozgrywkę. W każdym razie mnie to już nie dotyczy RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - zarabiamwnecie - 05-03-2013 12:48 trochę to głupie dawać na start taki bonus. Niszczy to reputację gry od wymagających. Jeśli chodzi o grę to bardzo fajna RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - Mksuzi - 05-03-2013 16:16 Wszystko ładnie pięknie, ale drogi założycielu tematu. Refy podaje się w czystych linkach. Ja lubię wiedzieć w co klikam. Równie dobrze za obrazkiem ogame mógłaby się kryć zboczona strona. RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - full2000 - 05-03-2013 16:42 (05-03-2013 16:16)Mksuzi napisał(a): Wszystko ładnie pięknie, ale drogi założycielu tematu. Po najechaniu na obrazek chyba widzisz do jakiego adresu się odnosi. No chyba że używasz przeglądarki z przed dziesięciu lat. Ty w co drugim temacie masz jakiś problem RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - Mksuzi - 06-03-2013 00:54 Wyobraź sobie, że ja tej funkcji nie mam gdyż używam autorskiej przeglądarki mojego znajomego, która jest bardzo okrojona. Dlatego cenię sobie czyste refy. Poza tym na forum w regulaminie jasno jest powiedziane, że REFY podaje się czyste! RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - Ramako - 06-03-2013 07:04 Dzięki za info, można ogarnąć jakiś sojusz i atakować razem wrogów xD RE: oGame - nowy serwer - 8k antymaterii gratis! - djmurek - 06-03-2013 08:07 No można Proponuje walczyc pod banderolą loga "zarabiam.com" Bedzie to dodatkowa reklama dla forum. Mozna stworzyc dodatkowy dzial na forum poswiecony ogame... ale sie rozmarzyłem.. |