Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam
Czy nie było by lepiej gdyby tak jak w newsach było ,że każdy temat nim zostanie wyświetlony, najpierw zostanie zmoderowany/sprawdzony przez moderatorów? Czemu tak myślę? Otóż jest bardzo dużo powtórzeń tematów .
Co o tym myślicie ? Prosze o uzasadnienie wyboru.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2010 18:32 przez Tidus.)
Tak, bo userzy robią bezsensowne poradniki, byle nabić posty, bo potem to "lepiej wygląda". To nie jest chyba tak dużo roboty dla nas więc myślę, że ten pomysł powinien wejść w życie
@paskur
Zawsze jakiś mod jest a to wyświetla się chyba tak samo jak raportowane posty, od razu je widać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2010 14:34 przez Bolt.)
Ja też popieram, żeby były akceptowane przez moderatorów nowe tematy w dziale Poradniki.
(przypadkowo kliknąłem na opcję "nie", a chciałem zaznaczyć "tak" )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2010 14:43 przez Lookso.)
bardzo dobry pomysł. Tylko tidus sam sobie strzelił w kolano tym pomysłem bo większość jego elo poradników nie przejdzie. Np poradnik jak włączyć komputer...albo jak napisać posta na forum