[Zamknięty]Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Blokowanie tematów w dziale Poradniki (/Temat-Zamkniety-Blokowanie-tematow-w-dziale-Poradniki-6565) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Tidus - 04-05-2010 14:30 Witam Czy nie było by lepiej gdyby tak jak w newsach było ,że każdy temat nim zostanie wyświetlony, najpierw zostanie zmoderowany/sprawdzony przez moderatorów? Czemu tak myślę? Otóż jest bardzo dużo powtórzeń tematów . Co o tym myślicie ? Prosze o uzasadnienie wyboru. RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Zythus - 04-05-2010 14:32 Tidus jestem za jak najbardziej popieram w pelni i sie zgadzam RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - paskur - 04-05-2010 14:33 Myślę, że nie głupie, tylko wtedy wolniej na pewno by się ukazywały a tak to od razu wiemy jak coś się dzieje RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Bolt - 04-05-2010 14:33 Tak, bo userzy robią bezsensowne poradniki, byle nabić posty, bo potem to "lepiej wygląda". To nie jest chyba tak dużo roboty dla nas więc myślę, że ten pomysł powinien wejść w życie @paskur Zawsze jakiś mod jest a to wyświetla się chyba tak samo jak raportowane posty, od razu je widać RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Lookso - 04-05-2010 14:40 Ja też popieram, żeby były akceptowane przez moderatorów nowe tematy w dziale Poradniki. (przypadkowo kliknąłem na opcję "nie", a chciałem zaznaczyć "tak" ) RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - paskur - 04-05-2010 14:55 Heh poradnik ja zarejestrowac sie na paypal RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Gumowy - 04-05-2010 14:59 Poradnik "Jak zrobić konto na PP" był zrobiony bo chyba w styczniu dużo ludzi wzięło 25$ i niektórzy nie wiedzieli jak się zarejestrować Co do propozycji, popieram. RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Athemis - 04-05-2010 15:24 Pomysł jak najbardziej trafiony. Tidus myśli RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Kilol - 04-05-2010 15:24 Dobry pomysł, popieram w 100%. RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - szulakaluble - 04-05-2010 15:47 bardzo dobry pomysł. Tylko tidus sam sobie strzelił w kolano tym pomysłem bo większość jego elo poradników nie przejdzie. Np poradnik jak włączyć komputer...albo jak napisać posta na forum |