Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7.

Autor Wiadomość
Thumbs Up Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7.
Sprawdź:
Szukam najlepiej płatnego sposobu na zarobek, automatycznego gdy komputer chodzi cały czas 24/7.

Wielu powie, zainstaluj sobie surfbary, tak ale czy chociaż w jednym z nich dojdę bez poleconych do minimum wypłaty w miesiąc?

Jak się tylko wyświetla banner? Chyba nie, dlatego to odpada.

Druga opcja wydobywanie "kopanie" waluty BitCoin dobra opcja dla tych, co mają super wypasione komputery i szybki internet, niestety to nie dla mnie.

Trzecia opcja, zbieranie minut, kredytów, punktów co później można przeznaczyć na promocję stron i zarobić na wyświetleniach np: HitLeap

Czwarta opcja, nabijanie płatnych wejść HitFakerem lub mając zmienny adres IP wystarczy AutoConnect + Dodatek AutoRefresh.

Resztę opcji nie znam, chciałbym się o nich dowiedzieć od was, każdą nagrodzę +.

Czy w ogóle ktoś tak próbował i zarobił coś?

Czy więcej wyjdzie za prąd niż to wszystko warte?

O co mi chodzi, już mówię.

Komputer ma sam pracować, wykonywać czynności automatycznie, które wcześniej ustawię.

Później tylko szybka kontrola co 12-24h by zobaczyć czy wszystko działa, aktualne statystyki lub zlecić wypłatę.
RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7.
surfujesz na autosurfach i potem wsadzasz w nie linki ptp Smile 1000 odwiedzin i masz około 50 c
Glosy: aero2 (+1)
Z tego co wiem, autosurfy nie akceptują linków PTP, HitLeap mi odrzucił.
Na takie zarobki nie licz, będą to marne ochłapy, a nie prawdziwe pieniądze.

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
(23-01-2013 23:24)aero2 napisał(a):  Z tego co wiem, autosurfy nie akceptują linków PTP, HitLeap mi odrzucił.

szukaj takich co mają kliki i tam dodajesz np cashsurf.pl
dodajesz link do klików i nie ma problemu Smile hitleap nawet jak by zaakceptował to nie zlicza
Sposób musiałby być naprawdę dobry, w przeciwnym wypadku nie zarobiłbyś nawet na prąd zużyty przez komputer. Możesz stworzyć małą serwerownię i kopać BitCoiny, może Ci się poszczęści Smile
Dzięki za douczające informacje.

Nie ma jak zapracować sobie własnymi rękami, nic i nikt nas nie zastąpi w tym.Smile
Też się podepnę, szukałem info, ale coś nie mogłem znaleźć. Na czym dokładnie polega kopanie BitCointów ? Kompa mam w miarę dobrego, 20 mb neta Smile Komp i tak mi chodzi 12- 15h (ze względu na firmę rodzicielki) to czego nie miałbym przy tym coś grosza zarobić ?
Do kopania BitCoinów nie potrzeba dobrego neta, a kompa, a najlepiej kilku. Złożyć je w małą serwerownię i jazda... Kopiemy monetki Smile
(25-01-2013 17:22)surfer0700 napisał(a):  Do kopania BitCoinów nie potrzeba dobrego neta, a kompa, a najlepiej kilku. Złożyć je w małą serwerownię i jazda... Kopiemy monetki Smile

Jak już precyzujemy to do końca, potrzebne są mocne karty graficzne, a konkretniej gpu Smile Bo to on na siebie bierze obliczenia. Karty można zastąpić wydajniejszym sprzętem dostępnym np na butterflylabs.com lub podobnych Smile

xD
dX
Odpowiedz