Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. (/Temat-Sposoby-automatycznego-zarobku-gdy-komputer-chodzi-24-7-63770) |
Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - aero2 - 23-01-2013 23:04 Szukam najlepiej płatnego sposobu na zarobek, automatycznego gdy komputer chodzi cały czas 24/7. Wielu powie, zainstaluj sobie surfbary, tak ale czy chociaż w jednym z nich dojdę bez poleconych do minimum wypłaty w miesiąc? Jak się tylko wyświetla banner? Chyba nie, dlatego to odpada. Druga opcja wydobywanie "kopanie" waluty BitCoin dobra opcja dla tych, co mają super wypasione komputery i szybki internet, niestety to nie dla mnie. Trzecia opcja, zbieranie minut, kredytów, punktów co później można przeznaczyć na promocję stron i zarobić na wyświetleniach np: HitLeap Czwarta opcja, nabijanie płatnych wejść HitFakerem lub mając zmienny adres IP wystarczy AutoConnect + Dodatek AutoRefresh. Resztę opcji nie znam, chciałbym się o nich dowiedzieć od was, każdą nagrodzę +. Czy w ogóle ktoś tak próbował i zarobił coś? Czy więcej wyjdzie za prąd niż to wszystko warte? O co mi chodzi, już mówię. Komputer ma sam pracować, wykonywać czynności automatycznie, które wcześniej ustawię. Później tylko szybka kontrola co 12-24h by zobaczyć czy wszystko działa, aktualne statystyki lub zlecić wypłatę. RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - miniek9090 - 23-01-2013 23:21 surfujesz na autosurfach i potem wsadzasz w nie linki ptp 1000 odwiedzin i masz około 50 c RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - aero2 - 23-01-2013 23:24 Z tego co wiem, autosurfy nie akceptują linków PTP, HitLeap mi odrzucił. RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - Killer - 23-01-2013 23:25 Na takie zarobki nie licz, będą to marne ochłapy, a nie prawdziwe pieniądze. RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - tomazzi - 23-01-2013 23:36 (23-01-2013 23:24)aero2 napisał(a): Z tego co wiem, autosurfy nie akceptują linków PTP, HitLeap mi odrzucił. szukaj takich co mają kliki i tam dodajesz np cashsurf.pl dodajesz link do klików i nie ma problemu hitleap nawet jak by zaakceptował to nie zlicza RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - surfer0700 - 23-01-2013 23:41 Sposób musiałby być naprawdę dobry, w przeciwnym wypadku nie zarobiłbyś nawet na prąd zużyty przez komputer. Możesz stworzyć małą serwerownię i kopać BitCoiny, może Ci się poszczęści RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - aero2 - 24-01-2013 15:48 Dzięki za douczające informacje. Nie ma jak zapracować sobie własnymi rękami, nic i nikt nas nie zastąpi w tym. RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - Filox - 25-01-2013 17:15 Też się podepnę, szukałem info, ale coś nie mogłem znaleźć. Na czym dokładnie polega kopanie BitCointów ? Kompa mam w miarę dobrego, 20 mb neta Komp i tak mi chodzi 12- 15h (ze względu na firmę rodzicielki) to czego nie miałbym przy tym coś grosza zarobić ? RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - surfer0700 - 25-01-2013 17:22 Do kopania BitCoinów nie potrzeba dobrego neta, a kompa, a najlepiej kilku. Złożyć je w małą serwerownię i jazda... Kopiemy monetki RE: Sposoby automatycznego zarobku, gdy komputer chodzi 24/7. - yazir - 25-01-2013 17:28 (25-01-2013 17:22)surfer0700 napisał(a): Do kopania BitCoinów nie potrzeba dobrego neta, a kompa, a najlepiej kilku. Złożyć je w małą serwerownię i jazda... Kopiemy monetki Jak już precyzujemy to do końca, potrzebne są mocne karty graficzne, a konkretniej gpu Bo to on na siebie bierze obliczenia. Karty można zastąpić wydajniejszym sprzętem dostępnym np na butterflylabs.com lub podobnych |