Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ?

Autor Wiadomość
[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ?
Sprawdź:
Cześc wszystkim Big Grin

Czy to prawda, że router blokuje dostęp do ptzplace ?

Jeżeli tak, to mam pecha, bo posiadam router Sad

Co zrobić, żeby nie blokował, jeżeli jednak blokuje ? Undecided

Pozdro all Huh
RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ?
1.Wyłączyć firewalla na routerze.
2.Podłączyć neta bezpośrednio do kompa omijając router
3.Napisać do supportu Lockerz

W sumie powiem Ci, że jako tako router nie ma tutaj nic do rzeczy, ale możesz od biedy spróbować tego co Ci napisałem.
Ok, jeszcze pomyślę, ale ja myślę, że on nie blokuje, bo dlaczego miałby blokować...

Ale dzięki za info.
Sam mam router i jeśli nie dodałeś żadnej blokady na nim ani na firewallu w komputerze to powinien Ci ptzplace działać bez zarzutu. A spróbuj ciasteczka wyczyścić, pliki tymczasowe w przeglądarce albo zmień przeglądarke. Może akurat pomoże Smile
Tzn, używam Mozilli Firefox. Ptz place zawsze działało mi bardzo dobrze. Jedynie były lagi, kiedy siedziało bardzo dużo ludzi (przeciążenie).

A tak to normalnie pojawia mi się strona do logowania itd... Zobaczę jeszcze czy nie mam żadnej blokady włączonej.
Strona do logowania to Ci sie włączy jak będzie restock Smile Narazie będziesz miał zdjęcie i nic więcej, więc nic teraz nie będzie wyświetlane. A Lockerz.com Ci chodzi normalnie ?
Tak, chodzi normalnie, szybko. Wszystko się wczytuje.
Jeśli ptzplace całkowicie Ci sie nie włącza, czyli masz białe okno przez dłuższy czas to coś jest nie tak. Próbowałeś przez proxy na przykład tą stronę zobaczyć ? A może z uporem maniaka odświeżałeś i Cie bloknęli ? Usuwałeś te pliki w przeglądarce co Ci mówiłem ?
Ptzplace działa mi bardzo dobrze. Wszystkie obrazki są. Jak odświeżam, to odświeża normalnie.
Okej. Czyli ptzplace.lockerz.com chodzi Ci normalnie Smile No to czym tutaj sie przejmować ? Smile Oczekuj na tej stronie na restock Smile No to blokuje Ci sie Reedem na Lockerz.com ?
Wątek zamknięty