Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Koszt Karty to 15zł, kart używają głównie oszuści allegro itp
Dlatego teraz troche trudniej ją kupić bez żadnych papierków http://allegro.pl/karta-prepaid-eleganck...99847.html
Tutaj oficjalna aukcja Banku BZ WBK gdzie możesz kartę kupić tak jak mówiłem za 15zł + darmowa wysyłka poleconym.
Co najlepsze zagranicznym oszustom polacy sprzedają karty w anonimowym czarnorynkowym markecie za Bitcony w cenie 1,5-3BTC
Bitcoin = 34zł
To taka Ciekawostka.
Pozdrawiam Mam nadzieję że pomogłem
@armaged0n o jakie papiery ci chodzi tak z ciekawości zapytam?
I dzięki za odpowiedź sam zamian kupić kartę z BZ WBK z tym ze chyba kupie wersję za 20 zł z płatnościami zbliżeniowymi
Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2012 20:59 przez mmichal013.)
(19-12-2012 20:57)yazir napisał(a): Dowód osobisty, wcześniej bez tego można było brać. Teraz często biorąc jedną musisz pokazać dowód i dać spisać dane
A ja tak zapytam po co im nasze dane skoro kartę możemy przekazać komu chcemy
(19-12-2012 21:21)yazir napisał(a): No właśnie ze względu na oszustwa, jak ktoś zrobi wałek, to Ty będziesz ścigany, i Ty będziesz tłumaczył się komu dałeś tą kartę
Czyli jest prosta zasada lepiej tych kart nie sprzedawać bo można tylko nadrobić sobie problemów
A i może wiesz czy powinni mieć kartę prepaid w BZ WBK od ręki czy nie?