Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu : Poradnik by Miastowy1997/zarabiamwnecie 2.Opis przedmiotu : Poradnik ukazuje 3 opcję zarobku który jest legalny.. bardzo dobrze opisany.. można zarobić sporą kasę jeśli się tylko chcę.. - poradnik w PDF ze zdjęcami! naprawdę warto 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : PW 5.Cena : 10zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP, przelew bankowy, przelew na bet-at-home (podaje tytuł przelewu i nr konta), doładowanie tel.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2012 14:47 przez zarabiamwnecie.)
(16-12-2012 14:51)tomazzi napisał(a): oddaj do recenzji jednemu z tutorów
kota w worku się nie kupuje
Co Ty masz jakiś szablon pisania w nowych tematach, co temat to pierwsza jest Twoja wypowiedź i ta sama.
Za:
3
2
1
Tomazzi mnie będzie hejcił i wyzywał od dzieciaków, bo ktoś zwraca uwagę VIP'owi.
@edit.
A nie mówiłem wiadomość na PW od Tomazziego:
Cytat:idź gimbusie poszukaj kolejnych debili na swoje konta fb z cenami z kosmosu
od starszych od siebie się odpierdol
a jak ci się dalej nudzi to jest stare przysłowie co się robi w sytuacji nudy pluj i łap i po dupie się drap
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2012 15:45 przez szpilmen.)
Poradnik nie zawiera nic co może się przydać w zarobku.
Nie jest wart ani złotówki.Autor zmarnował mój czas i namawiał do wystawienia pozytywnej recenzji w zamian za zyski. Jak dla mnie to zwykłe oszustwo.