Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam pytanie do Was odnośnie nowej możliwości zarabiania na CashBuzz.org - ile zarabiacie na artykułach i na ilu zarabiacie? Zaciekawiła mnie ta opcja, ale chciałbym się dowiedzieć na ile jest ona efektywna.
Do tej pory na próbę stworzyłem jeden artykuł, trochę 'pospamiłem' w komentarzach, i na razie czekam
@Up piszesz artykuł, jedna część to opis np. gry, a druga to link do downloadu, user który jest zainteresowany grą może odblokować artykuł wypełniając ankietę, jeśli wypełni ma dostęp do linku.
(14-05-2013 08:52)Zemix napisał(a): A ja mam pytani, gdzie najlepiej je udostępniać?!
W miejscach tematycznie powiązanych, wszystko zależy od jego treści, wiadomo że artykułu "jak pozbyć się cellulitu" nie będziesz reklamował na forum informatycznym.
ja kiedyś dałem fotkę jakiejś laski i żeby zobaczyć więcej zdjęc trzeba było zrobić tą oferte
miałem tylko 1 pobranie, ale prawie wogóle nie promowałem xD