Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Stoję przed wyborem konta bankowego. Mam do wybory mbank albo pko.
1. Mbank wiadomo, ekonto dla młodych, dużo osób to ma. Polecacie?
2. Czy Eurokonto Intro w PKO jest tylko dla studentów?
Znalazłem sam
Cytat:Posiadaczem Eurokonta Student jest osoba ucząca się lub studiująca, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, która nie ukończyła 26 lat.
Pozdro.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2012 15:40 przez bios.)
powiem tak :
mbank dostosowany jest do dzisiejszych wymagań współczesnych czasów jest jednym z najlepszych bankow
pko to najstarszy polski bank gdzie wszystko zawsze do innych jest do tyłu ( reklamy z ..... majewskim nie zrobią nic nowego z czegoś starego, tam za wszystko się praktycznie płaci, to bank dla emerytów a nie ludzi młodych )
Skoro tylko te dwa masz do wyboru to bierz mbank. PKO jest zacofane, autoryzacja przelewów kodem z karty zdrapki ( w mbanku przychodzi na telefon ). Nie wiem jak jest z kosztami, ale w mbanku będą na pewno mniejsze bądź w ogóle ich nie ma. Mam mbank i polecam