Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
kosz » nieaktualne

Autor Wiadomość
kosz
Sprawdź:
kosz
RE: Sprzedam karty pay pass
jakieś zdjęcia ??
jakie limity, jakie kwoty doładowania, jakieś szczegóły
wysyłka za pobraniem ??
bo nikt ciebie na forum nie zna więc nikt kasy nie wyśle w ciemno i czekał nie będzie na wysyłkę czy otrzymanie kart
Jestem nowy na forum więc z wysyłka i szczegółami transakcji dostosuje sie do klijenta , gdyz nie jestem zadnym oszustem , tutaj link z regulaminem i wszystkimi szczegółami https://www.pekao.com.pl/euro2012/karty_euro.html , zdjecia juz dodane .
Te karty rozdawali za friko w szkołach/uczelniach razem ze starterami PLUS'a (pakiet studenta).
Widać na wszystkim można zarobić Big Grin
Wkońcu to strona ZARABIAM.COM , dziwi mnie tylko czemu koledzy wyżej pousuwali swoje posty ?
my swoich postów nie możemy usunąć
został usunięty przez moderatora mój post odpowiadający na spamowy post i yazir tez odp na niego został usunięty, dlaczego jeśli cię interesuje zostały usunięte to do admina musisz napisać albo do moderatorów Smile
Glosy: iksidiksi (+1)
ok wszystko jasne , ale nie spamujmy tematu już Wink
(23-10-2012 13:51)iksidiksi napisał(a):  Jestem nowy na forum więc z wysyłka i szczegółami transakcji dostosuje sie do klijenta , gdyz nie jestem zadnym oszustem , tutaj link z regulaminem i wszystkimi szczegółami https://www.pekao.com.pl/euro2012/karty_euro.html , zdjecia juz dodane .

Ja odradzał bym kupna. Z tak rażącymi błędami ortograficznymi i interpunkcyjnymi (Xpokerface) można wywnioskować, że sprzedaje to osoba, która jest tzw. "Gimbusem"
(23-10-2012 15:05)patyk339 napisał(a):  
(23-10-2012 13:51)iksidiksi napisał(a):  Jestem nowy na forum więc z wysyłka i szczegółami transakcji dostosuje sie do klijenta , gdyz nie jestem zadnym oszustem , tutaj link z regulaminem i wszystkimi szczegółami https://www.pekao.com.pl/euro2012/karty_euro.html , zdjecia juz dodane .

Ja odradzał bym kupna. Z tak rażącymi błędami ortograficznymi i interpunkcyjnymi (Xpokerface) można wywnioskować, że sprzedaje to osoba, która jest tzw. "Gimbusem"

I mówi to osoba która podrobiła screen'y wypłaty by zyskać poleconych. Jak dla mnie to powinni cię zbanować i wyrzucić stąd na zbity ryj.. "gimbusie" facepalm
Glosy: iksidiksi (+1)
kosz
Wątek zamknięty