Sprawdź:
Witam użytkowników zarabiam.com! Jeżeli chodzi o temat zarabiania - wciągnął mnie tak gdzieś z dwa tygodnie temu. Od tamtej pory wiele czytam, ponieważ chcę brać w tym udział. Póki co, zarabiam jedynie w serwisie MyPay - do tej pory wypłaciłem 64 złotych, ale wada tej strony jest taka - wypełnianie ofert nie tyle co męczy, ale nudzi. Może ja tak mam, ale przy dwóch tygodniach wypełniania codziennie po 20 ofert, czasem i więcej - tracę cały ten zapał, który miałem na początku i tyle. Stoję w miejscu, a zarobione pieniądze robią to samo. Prowadzę obecnie też bloga. Póki co wzbogacam go o wpisy, potem zaś zajmę się ogólnie stroną. Pomaga mi w tym Diqtion

Stąd pytanie do Was, nie tylko do tych, którzy siedzą w tym od dawna i zbijają kokosy. Zapytanie jest również zwrócone do tych, co zaczęli niedawno zarabiać. Przecież nikt nie powiedział, że i oni nie mogą zarabiać atrakcyjnych pieniędzy. Pytanie brzmi: czy możecie podać serwisy, gdzie można zarobić minimum dwa dolary dziennie? Wiem, takich tematów może być kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt. Założyłem ten temat po to, by prócz przedstawiania przez Was serwisów, gdzie mogę zarabiać, istniałaby możliwość osobistej pomocy w starcie na ewentualnej stronie. Kontakt po przez prywatne wiadomości bądź komunikator gadu-gadu lub skype. Jeżeli zaś chodzi o czas - wiadomo, są wakacje, więc praktycznie cały miesiąc mogę poświęcić zarabianiu, a gdy rok szkolny się zacznie - czasu będzie trochę mniej, ale będę nadal starał się siedzieć w temacie zarabiania. Tak więc szanowni użytkownicy - serdecznie proszę o udzielanie się w tym temacie, każde sugestie, cokolwiek chcecie tutaj napisać - piszcie, ja wszystko będę brał pod uwagę, zwłaszcza, że pojęcie "zarabianie w internecie" interesuje mnie niezmiernie, stąd moja ciekawość i gotowość do poświęceń.
Pozdrawiam całą społeczność zarabiam.com, Wiktor
//
Jeżeli ktoś chcę obejrzeć bloga, to piszcie prywatną wiadomość