Zarabianie - oferta indywidualna. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie - oferta indywidualna. (/Temat-Zarabianie-oferta-indywidualna-57041) Strony: 1 2 |
Zarabianie - oferta indywidualna. - tollusiek - 05-08-2012 12:24 Witam użytkowników zarabiam.com! Jeżeli chodzi o temat zarabiania - wciągnął mnie tak gdzieś z dwa tygodnie temu. Od tamtej pory wiele czytam, ponieważ chcę brać w tym udział. Póki co, zarabiam jedynie w serwisie MyPay - do tej pory wypłaciłem 64 złotych, ale wada tej strony jest taka - wypełnianie ofert nie tyle co męczy, ale nudzi. Może ja tak mam, ale przy dwóch tygodniach wypełniania codziennie po 20 ofert, czasem i więcej - tracę cały ten zapał, który miałem na początku i tyle. Stoję w miejscu, a zarobione pieniądze robią to samo. Prowadzę obecnie też bloga. Póki co wzbogacam go o wpisy, potem zaś zajmę się ogólnie stroną. Pomaga mi w tym Diqtion Stąd pytanie do Was, nie tylko do tych, którzy siedzą w tym od dawna i zbijają kokosy. Zapytanie jest również zwrócone do tych, co zaczęli niedawno zarabiać. Przecież nikt nie powiedział, że i oni nie mogą zarabiać atrakcyjnych pieniędzy. Pytanie brzmi: czy możecie podać serwisy, gdzie można zarobić minimum dwa dolary dziennie? Wiem, takich tematów może być kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt. Założyłem ten temat po to, by prócz przedstawiania przez Was serwisów, gdzie mogę zarabiać, istniałaby możliwość osobistej pomocy w starcie na ewentualnej stronie. Kontakt po przez prywatne wiadomości bądź komunikator gadu-gadu lub skype. Jeżeli zaś chodzi o czas - wiadomo, są wakacje, więc praktycznie cały miesiąc mogę poświęcić zarabianiu, a gdy rok szkolny się zacznie - czasu będzie trochę mniej, ale będę nadal starał się siedzieć w temacie zarabiania. Tak więc szanowni użytkownicy - serdecznie proszę o udzielanie się w tym temacie, każde sugestie, cokolwiek chcecie tutaj napisać - piszcie, ja wszystko będę brał pod uwagę, zwłaszcza, że pojęcie "zarabianie w internecie" interesuje mnie niezmiernie, stąd moja ciekawość i gotowość do poświęceń. Pozdrawiam całą społeczność zarabiam.com, Wiktor // Jeżeli ktoś chcę obejrzeć bloga, to piszcie prywatną wiadomość RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - Filipus - 05-08-2012 12:31 Usuń link bloga bo w przyszłości będą Ci nisze kraść, tacy są ludzie. (Polska..) RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - Pablo1979 - 05-08-2012 12:59 Jeżeli znasz język Angielski to Polecam Clixsense . Myślę że spokojnie można 2 $ wyciągnąć wykonując zadania wartosć od 0,03 do 0.12 $ czasami są większe stawki Jeszcze od czasu do czasu pojawiają się ankiety po 0.83$ i oczywiście możesz zainstalować pasek który będzie Cię informował o nowych reklamach w serwisie . Opisy masz pod postem w sygnaturze . RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - tollusiek - 05-08-2012 13:08 (05-08-2012 12:31)Filipus napisał(a): Usuń link bloga bo w przyszłości będą Ci nisze kraść, tacy są ludzie. (Polska..) Gotowe, dzięki za radę (05-08-2012 12:59)Pablo1979 napisał(a): Jeżeli znasz język Angielski to Polecam Clixsense . Myślę że spokojnie można 2 $ wyciągnąć wykonując zadania wartosć od 0,03 do 0.12 $ czasami są większe stawki Jeszcze od czasu do czasu pojawiają się ankiety po 0.83$ i oczywiście możesz zainstalować pasek który będzie Cię informował o nowych reklamach w serwisie . Opisy masz pod postem w sygnaturze . Znajomość języka angielskiego w jakim stopniu? Teraz mało kto nie zna angielskiego, ale myślę, że dałbym radę. Na czym polegają zadania? Dzięki za udzielanie się w temacie, pozdrawiam RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - Pablo1979 - 05-08-2012 13:48 Nie musisz znać perfekcyjnie zadania polegają np na znajdowaniu adresów firm na ich stronach, nr telefonów , oceniania kanałów na youtube, itp. Ankiety masz w języku polskim . Sam w niespełna miesiąc bez poleconych udało mi się wyciągnąć 27 $ byłoby więcej ale oprócz tego normalnie pracuję także nie mogłem zbyt wiele czasu poświęcić. RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - tollusiek - 05-08-2012 18:15 Rozumiem, tak więc rejestruję się na stronie z Twojego reflinka Jeszcze raz dzięki i czekam na wypowiedź innych użytkowników. Pozdrawiam. RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - tollusiek - 06-08-2012 12:57 Przepraszam za post pod postem, ale do tego mnie obecna sytuacja zmusiła Nikt nie ma żadnych ofert? Nikt nie zarabia, czy nikt nie ma chęci pomocy komuś początkującemu? Śmiało, piszcie o wszystkim, nie jestem jakimś idiotą i szybko się uczę, zapraszam do udzielania się w temacie! RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - lukasz9669 - 06-08-2012 18:47 ja też szukam czegos RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - laterpl - 06-08-2012 18:52 Jeśli coś znajdziecie to oczywiście napiszcie bo też bym się taką stronką zainteresował RE: Zarabianie - oferta indywidualna. - Admin - 11-08-2012 21:53 (05-08-2012 12:24)tollusiek napisał(a): ....wiem, takich tematów może być kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt.... skoro wiesz to po co robisz śmietnik dublem, prawie każdy ref oferuje pomoc. |