|
|
Powiem tak od dawna chciałem kupić sobie Ipada2 żeby stać się bardziej mobilny, testowałem też szereg innych tabletów mało znanych firm, dlatego byłem już zdecydowany na Ipada ponieważ jest o niebo lepszy od tych pozostałych tabletów.
Dzisiaj natomiast miałem okazję pobawić się dosłownie przez 5 minut Samsungiem Galaxy Note i przypadł mi do gust wiadomo nie jest to to samo co Ipad ale dużo lepsze od pozostałych tabletów. Jest to dla mnie takie uniwersalne połączenie telefonu z mini tabletem. Może się mylę ale wydaje mi się że można na tym popracować (internet, gg, skype, mail, youtube, wiadomości, pisanie dokumentów) o wiele sprawnie niż na zwykłych smartfonach, a dodatkowo czego nie ma w Ipadzie mogę z tego Note wykonywać połączenia telefoniczne czyli w skrócie dzwonić. Jeśli się mylę to proszę o poprawienie. Co do ceny to nie wiem za ile ale pewnie wezmę w play w jakimś abonamencie albo standardowo allegro.
Lokata 7% !!
![[Obrazek: log-e1430729657595.png]](https://jakzarobic100zl.pl/wp-content/uploads/2015/04/log-e1430729657595.png)
|