Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Założyłem bloga, upiększyłem go, zrobiłem filmik na youtube. Codziennie mam około 100 wizyt na linku ( goupload.net ) i.... 0 pobrań. Co mam zrobić żeby ludzie pobierali? zmienić serwis? Poradźcie coś, proszę.
Adf.ly do uploadu się nie nadaje moim zdaniem. Trzeba czekać 5 sekund, patrząc na reklamę. Niektórzy wyłączają tylko jak zobaczą reklamę. Tak jak napisał Sloniasek, tinyurl.com lub goo.gl
Ok, spróbuje. 154 wizyt dzisiaj i 0 pobrań, no trochę lipa, nie sądzicie?
@EDIT
Na tinyurl jest opcja do śledzenia ile osób weszło danego dnia na link?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2012 21:21 przez Roku00.)
(29-06-2012 18:36)Daroslawo napisał(a): Adf.ly do uploadu się nie nadaje moim zdaniem. Trzeba czekać 5 sekund, patrząc na reklamę. Niektórzy wyłączają tylko jak zobaczą reklamę. Tak jak napisał Sloniasek, tinyurl.com lub goo.gl
Z tym się zgodzę, adf.ly raczej zniechęca do pobrania pliku.
Lepiej używać cut-linków gdzie bezpośrednio przekierowują do pliku takie jak tunyurl bądz goo.gl