Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Firecash oferty

Autor Wiadomość
Firecash oferty
Sprawdź:
1. Co znaczy, że w zakładce "offers" pod conversion jest np. 0,20% ?
2. Po co sortować oferty?
3. Jakie pliki można wrzucać na firecash? Można wrzucać np. gry java czy android?
RE: Firecash oferty
1.konwersja ofert Smile czyli ile osob wypelnia dana oferte ;D
2.aby dobrac najlepsze dla siebie Big Grin
Ale czy oferty na samej górze są wyświetlane osobom najczęściej czy jak? Co oznacza jak pod conversion jest 0,00%?
Możesz wrzucać pliki nie objęte prawami autorskimi.
(01-05-2012 16:18)Danio napisał(a):  1. Co znaczy, że w zakładce "offers" pod conversion jest np. 0,20% ?
2. Po co sortować oferty?
3. Jakie pliki można wrzucać na firecash? Można wrzucać np. gry java czy android?

Nikt nie poda Ci złotej niszy dzięki której w jeden dzień zarobisz $1000 na FC Undecided
Sam musisz ją znaleźć Wink
Ja chce tylko wiedzieć na jakiej zasadzie to działa, co i tak wszyscy wiedzą oprócz mnie Tongue
teoretycznie wrzucasz co chcesz ....
(01-05-2012 20:59)Sloniasek napisał(a):  Możesz wrzucać pliki nie objęte prawami autorskimi.

Rozumiem, że pliki typu "Audio" muzyka wokalistki INNA - zalicza sie do nielegalnych. Czy takie konto jezeli zarabiało na takim ściąganym utworze bedzie zablokowane?
a jesli wrzuce plik o nazwie która mówi że jest to z prawem autorskim a w środku będzie coś innego to też tak nie mogę? Drugie pytanie to czy mogę wrzucać pliki o nazwie zdjęcia +18 itp?
dopoki nikt sie niczego nie czepia mozesz wrzucac co chcesz, jesli sie przyczepi to plik usuniemy
Glosy: kolo111 (+1), ciamciaj (+1)
Odpowiedz