Chcesz zarobić? Zarabiaj ze mną! Pomoc w uploadingu PPA
Sprawdź:
Witam.
Uploadingiem PPA zajmuję się już od 8 miesięcy. Oferuję płatne poradniki za darmo oraz pomoc indywidualną. Kieruję tą ofertę do początkujących jak i średnio-zaawansowanych. Jeżeli chcesz zarabiać przynajmniej $10 na dzień napisz na PW albo na GG:42128222
Wymagania to szczere chęci, determinacja i oczywiście zaangażowanie - nie szukam osób, które po paru dniach zrezygnują 'bo im się nie chce' - do rozwinięcia całego biznesu potrzeba dużo wkładu na początku - potem już wszystko samo leci, wystarczy coś poprawić, zmienić, dodać albo dla bardziej ambitnych - znaleźć nową niszę w celu powiększenia zarobków
Jeżeli masz jakieś pytania lub jesteś zainteresowany moją ofertą napisz na PW albo na GG:42128222
RE: Chcesz zarobić? Zarabiaj ze mną! Pomoc w uploadingu PPA
Jestem zainteresowany. Napisałem wiadomość na GG.
Proszę się nie sugerować liczbą moich postów. Wcześniej siedziałem na innym z forów, ale postanowiłem się przenieść tutaj.
RE: Chcesz zarobić? Zarabiaj ze mną! Pomoc w uploadingu PPA
(20-04-2012, 22:11)Deus napisał(a): Jestem zainteresowany. Napisałem wiadomość na GG.
Proszę się nie sugerować liczbą moich postów. Wcześniej siedziałem na innym z forów, ale postanowiłem się przenieść tutaj.