(09-04-2012 21:56)Damkofr napisał(a): ale bys dostal hajsu jak ktos z twojego refa wplacil by z 10 tys dolcow ale raczej nikt taki sie nie znajdzie
(09-04-2012 23:49)ciamciaj napisał(a): Smiech na sali, plany inwestycyjne do BB i Royalty7 wraz z kalkulatorami i symulacjami daje wszystkim moim refom, a nic nie placa, bo tak działa sponsor w tych programach.
Nie wiesz co to plan inwestycyjny. Masz przeprowadzone strategie przy stracie 10%/30%/50%/70% akcji? Masz przeprowadzone dane statystyczne na temat rebuyów? Wątpie, tym bardziej wczoraj siedziałem 6 godzin nad dwoma piramidkami w exelu i powiem szczerze, że nie skończyłem.
Płacą, i dobrze wiesz, że dużo dużo wiecej. Ja nie oferuje planu partnerskiego o ktorym mówisz.
Bierzmy przykład Rozgałęzienia na 12 kont.
- Sposób łączenia sie do tych 12 kont ( Opłata 2$ za 1szt miesięcznie )
- Sposób pozyskiwania prawdziwych tożsamości, ( Płatne 50-200zł za osobe zalezy jak młoda ) Sam mam baze ok siedem osób którą sprzedam odpłatnie(wexele, podpisy, fotografie typkow z dowodem w ręku, skany dowodów)
- Ponad 100,000$ uzyskane z zainwestowania 10000$-18000$ w okresie trzech miesięcy.
Mało?