Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Quick Dollarz(w skrócie QD) to nowy GPT który zostanie otwarty w Prima Aprilis czyli 1 kwietnia, ale już teraz można zarabiać punkty na ofertach :
- SponsorPay
- Supersonic Ads
- Payment Wall
- Super Rewards
- BlamAds
Lub także na surfie lub na PTC(czyli klikanie w reklamy)
Będziemy mogli także grać, np w COD4 Poleceni:
Level 1 15%
Level 2 10%
Level 3 5%
Level 4 1%
Level 5 1% Wypłaty:
Co 24 godziny, a minimum to 500 pkt(5$) Punkty:
100 pkt = 1 $
Na początku dostajemy 100 pkt(1$) Pierwsze wypłaty:
Jakiś anglik w godzinę zarobił 38$, prawdopodobnie a raczej na pewno wszystko szło ofert premium(warte w sumie 500$)
Czysty Link: http://quickdollarz.com/
Ref Link : http://quickdollarz.com/
Powiem tak, wszystko wykonanie bardzo ładnie poczynając od grafiki, przechodząc do pomysłu, kończąc na zarobkach.
Dla nas pewnie nie będzie darmowych ofert gdyż na tych sieciach są tylko z użyciem telefonu, będziemy musieli kupować startery za 5zł i wykonywać oferty lub używać vpn'a, lecz tu jest ryzyko banicji.
System poleconych też jest w miarę, można by zrobić piramidkę jakąś (lepiej dodatkowy grosz niż w ogóle)
Więc wszystko pięknie, ładnie, na pierwszy rzut oka, ale myślę kiedy administratorzy dostaną bana za tego typu serwis od sieci afilacyjnych, motywowanie do wykonywania ofert jest zabronione, wszystko jest uwzględnione z regulaminie sieci.
Miejmy nadzieję że szybko się nie ze scami i będzie wypłacał.
szpilmen przecież tutaj są darmowe oferty takie same jak na spoonsokdo i tego typu serwisach to jest to samo , nie wiem za co niby mają dostac bana? działa to na takiej samej zasadzie jak mypay
za duże minimum 5 dolarów aż, w tych serwisach na drugi dzien jak zrobisz oferty sie nie odswieżają jak na mypay, wiec jak chciec zarabiac to robisz minimum ,zlecasz wypłate i zakładasz drugie konto
edit: zle sie wyraziłem, oferty sie odswieżają oczywiscie ale nie wiem czy codzienie jak na mypay , chodziło mi bardziej o to że jak zakładasz drugie konto to juz masz na start 100 i łatwiej do wypłaty dozbierac
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2012 21:00 przez regeman85.)
nie każe Ci nic zakładac, pisze tylko że jak zrobisz oferty jednego dnia wszystkie to one Ci sie nie odswieżą na drugi dzien, a napewno nie wszystkie, uzbierasz 500 punktów i ile bedziesz zbierał do drugiej wypłaty następne 500?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2012 20:20 przez regeman85.)
spoko nic sie nie stało, choc ja jednak też troche zle sie wyraziłem, bo oferty sie odswieżają w tych serwisach oczywiscie, tylko chyba nie codzienie, i jak ktos chce zarobic dużo to najlepiej jak zakłada drugie konto , bo ma juz znowu 100 na start i wszystkie reklamy
a co do zagranicznego ip przez vpn to trzeba sprawdzic bo niektóre serwisy tego typu mają blokade na to
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2012 20:47 przez regeman85.)
Sprawdzone zagraniczne ip(Wielka Brytania) i działa nawet zalogować się można z włączonym VPN. Oferty może nie są duże, ale te 5$ można zarobić w 3-4 dni
no jesli działa to okej widze po opisie że jest zakładka sponsorpay którą zabrali na sposokdo a tam jest troche reklam dla polski i dla innych krajów, do tego surf i ptc...faktycznie może byc ciekawy serwis