Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach (/Temat-Quick-Dollarz-zarabiaj-szybko-na-ofertach-51589) Strony: 1 2 |
Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - syryls - 31-03-2012 18:08 Quick Dollarz(w skrócie QD) to nowy GPT który zostanie otwarty w Prima Aprilis czyli 1 kwietnia, ale już teraz można zarabiać punkty na ofertach : - SponsorPay - Supersonic Ads - Payment Wall - Super Rewards - BlamAds Lub także na surfie lub na PTC(czyli klikanie w reklamy) Będziemy mogli także grać, np w COD4 Poleceni: Level 1 15% Level 2 10% Level 3 5% Level 4 1% Level 5 1% Wypłaty: Co 24 godziny, a minimum to 500 pkt(5$) Punkty: 100 pkt = 1 $ Na początku dostajemy 100 pkt(1$) Pierwsze wypłaty: Jakiś anglik w godzinę zarobił 38$, prawdopodobnie a raczej na pewno wszystko szło ofert premium(warte w sumie 500$) Czysty Link: http://quickdollarz.com/ Ref Link : http://quickdollarz.com/ RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - szpilmen - 31-03-2012 18:19 Powiem tak, wszystko wykonanie bardzo ładnie poczynając od grafiki, przechodząc do pomysłu, kończąc na zarobkach. Dla nas pewnie nie będzie darmowych ofert gdyż na tych sieciach są tylko z użyciem telefonu, będziemy musieli kupować startery za 5zł i wykonywać oferty lub używać vpn'a, lecz tu jest ryzyko banicji. System poleconych też jest w miarę, można by zrobić piramidkę jakąś (lepiej dodatkowy grosz niż w ogóle) Więc wszystko pięknie, ładnie, na pierwszy rzut oka, ale myślę kiedy administratorzy dostaną bana za tego typu serwis od sieci afilacyjnych, motywowanie do wykonywania ofert jest zabronione, wszystko jest uwzględnione z regulaminie sieci. Miejmy nadzieję że szybko się nie ze scami i będzie wypłacał. RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - matimus - 31-03-2012 18:23 z refa RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - regeman85 - 31-03-2012 19:35 szpilmen przecież tutaj są darmowe oferty takie same jak na spoonsokdo i tego typu serwisach to jest to samo , nie wiem za co niby mają dostac bana? działa to na takiej samej zasadzie jak mypay za duże minimum 5 dolarów aż, w tych serwisach na drugi dzien jak zrobisz oferty sie nie odswieżają jak na mypay, wiec jak chciec zarabiac to robisz minimum ,zlecasz wypłate i zakładasz drugie konto edit: zle sie wyraziłem, oferty sie odswieżają oczywiscie ale nie wiem czy codzienie jak na mypay , chodziło mi bardziej o to że jak zakładasz drugie konto to juz masz na start 100 i łatwiej do wypłaty dozbierac RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - syryls - 31-03-2012 19:57 To nie jest mypay kretynie, a więc po co mam robić drugie konto. Pomyśl a później pisz RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - regeman85 - 31-03-2012 20:09 po pierwsze nie kretynie... nie każe Ci nic zakładac, pisze tylko że jak zrobisz oferty jednego dnia wszystkie to one Ci sie nie odswieżą na drugi dzien, a napewno nie wszystkie, uzbierasz 500 punktów i ile bedziesz zbierał do drugiej wypłaty następne 500? RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - syryls - 31-03-2012 20:28 Sorry za obraze Ale po to jest zagraniczne ip RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - regeman85 - 31-03-2012 20:39 spoko nic sie nie stało, choc ja jednak też troche zle sie wyraziłem, bo oferty sie odswieżają w tych serwisach oczywiscie, tylko chyba nie codzienie, i jak ktos chce zarobic dużo to najlepiej jak zakłada drugie konto , bo ma juz znowu 100 na start i wszystkie reklamy a co do zagranicznego ip przez vpn to trzeba sprawdzic bo niektóre serwisy tego typu mają blokade na to RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - syryls - 31-03-2012 20:47 Sprawdzone zagraniczne ip(Wielka Brytania) i działa nawet zalogować się można z włączonym VPN. Oferty może nie są duże, ale te 5$ można zarobić w 3-4 dni RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - regeman85 - 31-03-2012 20:56 no jesli działa to okej widze po opisie że jest zakładka sponsorpay którą zabrali na sposokdo a tam jest troche reklam dla polski i dla innych krajów, do tego surf i ptc...faktycznie może byc ciekawy serwis |