Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Na jakim serwisie PPD najlepiej uploadować ?

Autor Wiadomość
Na jakim serwisie PPD najlepiej uploadować ?
Sprawdź:
Siema, chcialem się dowiedzieć na jakich stronach najlepiej uploadowac ktore sa w 100% wypłacalne. Prosze o dawanie reflinkow
RE: Pomocy
Jeśli PPD to:
Hellshare
Freakshare
Turbobit
Netload
Bitshare
Uploaded
Jeśli PPA to ogólnie wszystkie popularne
Glosy: Fl0w (+1)
Na ktorym najwiecej płaca i ktore sa w 100% wypłacalne?
I chodzi mi o nie polskie strony.Tylko jakies zagraniczne PPD na ktorych nie trzeba płacic za sciaganie!
Z tego co wiem to Turbobit i Hellshare najlepsze.
Fl0w, lepiej zajmij się PPA niż PPD. Na PPA dostaniesz nawet od 0,5$ do chyba 10$ za pobranie, a na PPD to tylko 0.20$ za pobranie.
Poczytaj na forum o PPA.
(11-03-2012 17:49)patyk339 napisał(a):  Fl0w, lepiej zajmij się PPA niż PPD. Na PPA dostaniesz nawet od 0,5$ do chyba 10$ za pobranie, a na PPD to tylko 0.20$ za pobranie.
Poczytaj na forum o PPA.

PPD i 0.20$ za jedno pobranie pliku? Za 1000 pobrań dużego pliku masz 40$ więc masz maksimum 0,04$ za jedno pobranie pliku o wadze ok. 1,5GB...

Odnośnie PPA - zdarzyło mi się niedawno pobranie z Brazylii za 0.03$, a minimalna stawka to podobno 0,25$ Undecided
RE: Na jakim serwisie PPD najlepiej uploadować ?
polecam PPA jak coś kliknij w sygnaturke Smile
On chce PPD a nie PPA.Czytać nie potraficie?

Na zagranice to wszystkie serwisy które podałem oprócz Hellshare
Ja kiedyś uploadowałem na hellshare.pl - 120zł za 1k pobrań pliku 2GB (łącznie z Polską)
turbobit często ma przeciążone serwery i przez to traci się wiele pobrań :\ uploaded znowu ma blokadę na USA, hellshare ma brak kont premium dla polski, myślę iż warto poczekać z miesiąc na nowe gwiazdy aż się pojawią, bo pojawią się na pewno
Odpowiedz