Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
OSZUŚCI - Zajrzyj za nim coś kupisz !

Autor Wiadomość
OSZUŚCI - Zajrzyj za nim coś kupisz !
Sprawdź:
W tym wątku piszcie loginy osób, które oszukały was sprzedając e-maile, lub inne rzeczy.
RE: OSZUŚCI - Zajrzyj za nim coś kupisz !
Mysciak - sprzedał mi 40 mali za 11zł , z gwarancją, że 20 się zarejestruje, a jak nie to mi doda nowe maile.
Przez kilka dni nikt nawet nie otworzył zaproszenia, on nie odpisuje mi na wiadomości.
Chyba maile sobie sam powymyślał...
Mysciak - podkreślam oszust
Baleron333 <- Robi sobie żarty. Mówi że kupi, chce od razu login i hasło a następnego dnia pisze że się pomylił.
Kratos <- ukradł konto i nie zaplacił. Po rozmowie telefonicznej nie wiem z kim, bo podobno nie z nim dostałem maila z danymi do mojego konta.
to co kur.. szukam oszusta poniewaz zostalem oszukany i akurat miales tyle pkt co jakis gosc i tak szukam poniewaz na goscia konta przelalem 50 zł a on sie nie odzywa

Baleron333, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Mateusz 794 - co tu dużo mówić Smile. Zapraszam KLIK. Dostał pieniądze i zero kontaktu. Zresztą innych też próbował oszukać...chybą trzeba będzie pomyśleć nad permem na IP Smile.
SZAFI - Wzamian za rejestracje w serwisie miał mi dać 3 maile. Nawet słowa w tej sprawie nie pisnął. NIE POLECAM !!!
Glosy: Sliw21 (+1)
(30-04-2010 11:49)BartuŚ napisał(a):  SZAFI - Wzamian za rejestracje w serwisie miał mi dać 3 maile. Nawet słowa w tej sprawie nie pisnął. NIE POLECAM !!!
Też mnie okantował. Owszem pisnął na SB, że maili nie ma i nie będzie. ;/
Oszust, również nie polecam!
Krafo - omijajcie gości szerokim łukiem. Mieliśmy się wymienić kasą, tzn. ja wysyłam smsy a on przelewa mi na PayPal (30zł). Pewnie domyślacie się jak to się skończyło. Na PayPalu dalej zero. No ale za głupotę się płaci. Wysyłałem mu e-maile i pisałem na PW ale zero reakcji. No ale jego to nie rusza i tak dalej bezkarnie korzysta z forum jakby nie było tematu (widzę na jego profilu że codziennie się loguje).:@
dawid229
czekam chyba 2 tygodnie na kase paypal którą "wysłał"
PS Koles wogóle nie reaaguje
budzik6410 - Zostałem oszukany,poniewaz uzytkownik ma internet z iplusa i nie moze ogladac filmików przez limity. Ja wzamian za pomoc w uzystkaniu zlistera miałem mu obejrzec sporo filmików.Ja zrobiem swoje ale on okazal sie oszustem..

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=4764&amp;login=Dar...styl=Styl2]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: