Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Na co lepiej wypłacić $ z SC?

Autor Wiadomość
Na co lepiej wypłacić $ z SC?
Sprawdź:
Witam! Słyszałem, że są opłaty na AlterPayu jak wypłaca się na polskie konto bankowe (11zł). Czy na paypalu jest też tak? Proszę aby ktoś porównał AlertPaya i PayPala. Proszę aby rozważyć wymiane $ na euro i wypłatę na Steam'a i wypłate na polskie konto bankowe.

Dziękuję. Pozdrawiam. Wink
RE: Na co lepiej wypłacić $ z SC?
Nie ma na PayPalu czegoś takiego Smile

A co do wymiany to już zależy od kursu walut oczywiście. Wypłać na co Ci wygodnie ; )
Glosy: Piotr Plenzler (+1)
czyli mając np. 25$ na SC, wypłacam 25$ na Paypala i mam na nim te 25$ zamieniam na zł (załóżmy, że dolar stoi po 3zł), dostaje te 75zł, wypłacam na konto bankowe i mam na nim 75zł. Ani jednej opłaty przez całą transakcje?
Dokładnie tak Smile
A gdzie znajde aktualne kursy PayPala?
Ja wchodzę na Konwerter walut i obliczam sobie 1$ amerykański, ile to jest złotych polskich. Tabelki aktualnych kursów PayPal chyba nie ma, przynajmniej ja nie znalazłem :-)
W PayPal'u coś się z opłatami zmienia Smile
(27-12-2011 20:59)Karpik napisał(a):  W PayPal'u coś się z opłatami zmienia Smile

Trzeba było doczytać do końca to byś wiedział o co chodzi.
o co chodzi?
Jeżeli chodzi o waluty na PP, to chyba raczej oni biorą je z poprzedniego dnia czy jakoś tak, ale zaniżają, żeby mieć z tego jakiś zyskSmile
Odpowiedz