Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Rockstar Games przerwało milczenie na temat kolejnej części swojej najlepiej sprzedającej się serii - Grand Theft Auto - i oficjalnie zapowiedziało jej piątą część.
Jak na razie jedyne co zostało pokazane to logo na stronie firmy oraz zapowiedź trailera, który pojawi się drugiego listopada, czyli za mniej niż tydzień.
Jeszcze niedawno Dan Houser, jeden z założycieli Rockstara, rozmawiał z serwisem IGN o tym, że projekty z otwartym światem wciąż będą w firmie powstawać, ale ich nazwa nie jest aż tak ważna.
Plotki o piątym GTA pojawiały się już od dłuższego czasu, choćby w planach finansowych firmy na przyszły rok, które mówiły o jeszcze nienazwanych projektach.
Świetnie, Rockstar zwlekało tak długo, że w końcu musiało się coś wydarzyć. Genialnie, że tylko tydzień musimy czekać na pierwszy trailer. Smutno mi tylko, że to "V" jakoś za bardzo nie przypomina klimatów Vice City, a i same "pięć" w tytule oznacza, że najprawdopodobniej do Miami w stylu GTA nie powrócimy
PS. Ciekawe czy to przypadek, że taki news ukazał się akurat w dniu światowej premiery Battlefield 3?
Chodziło mi bardziej o to czy Rockstar nie chciało przyćmić premiery BF3. No bo od kilku tygodni/miesięcy jest straszny 'boom' na BF3, wszyscy się tym podniecają strasznie itp, a prawda jest taka, że jak Rockstar zapowiada nowe gta to wszystkie inne informacje o grach pozostają w cieniu i zaczyna się spekulowanie
Nareszcie! Niesamowicie się cieszę Uwielbiam GTA i już od dłuższego czasu czekałem na zapowiedź a tu proszę jaka miła niespodzianka po przyjściu ze szkoły Już zaczynam kase odkładać, żeby na ps3 kupić
Imo San Andreas, wnioskuje to z stylu tego V Czcionka przypomina mi czcionkę z San Andreas
Podobne trochę, prawda ? :E I jeszcze styl tej wstążki jest taki hiszpański, czyli wnioskuję że ameryka łacińska, Hiszpania.