Sprawdź:
W tym wywiadzie chciałbym powitać nową twarz w ekipie LFE - DDK. Każdy go chyba zna, lubi, nie cierpi, kocha i nienawidzi. Dowiecie się o nim czegoś więcej czytając poniższe wypociny 
Razer: Witaj
DDK: Witaj
R: Jesteś świeżo upieczonym tutorem - jak sądzisz, czemu Admin zaufał właśnie Tobie?
DDK: No jestem świeżo upieczony. Czemu zaufał właśnie mi? Może dlatego, że trochę poprawiłem swoje zachowanie na forum oraz zwiększyłem aktywność na forum (między innymi dział z odpowiedziami ThisBox). Samo wybranie mnie na tutora było dużą niespodzianką bo szczerze już myślałem, że tej rangi nigdy nie dostane : )
R: W powyższej odpowiedzi wynika, że spodziewałeś się tej chwili, ale Ona ciągle była tylko w sferze marzeń... Co chcesz zmienić na forum będąc w ekipie?
DDK: W prawdzie zmienić na forum raczej nic, ponieważ jest ono według mnie niemal idealne. Będąc tutorem chciałbym rozświetlić laikom tajniki zarabiania przez internet i jak najwięcej pomagać userom. Liczę na całą masę pytań
R: Standardowe pytanie - jak trafiłeś na Nasze forum?
DDK: I tutaj będzie inna odpowiedź niż u innych. O forum dowiedziałem się z 'konkurencji' znanej jako "Ajlok". Byłem na tamtym forum w ekipie, ale po dłuższym czasie zrezygnowałem z pracowania z ludźmi o średniej wieku 15 lat. Wtedy szukałem czegoś o podobnej tematyce, na SB rzucił ktoś link do Was. Tak się zaczęła przygoda tutaj
R: Jak wyglądały Twoje początki na lockerz?
DDK: Tutaj znowu ciekawa historia. O Lockerz dowiedziałem się dzięki forum pewnego serwera GTA SAMP. Wtedy była moda na zapraszanie ludzi aby uzyskać koszulkę Z-List. Ktoś dał zaproszenie i się zarejestrowałem. Z początku było to bardzo dziwne bo niby darmowa elektronika? Według mnie gdzieś musiał być jakiś haczyk, ale okazało się, że tak nie jest kiedy przyszła pierwsza nagroda z Lockerz, a było to PSP. Potem wkręciłem się w tą stronę na stałe i jestem w tej tematyce do dnia dzisiejszego.
R: Może podsumuj swój staż na lockerz - co wygrałeś, jak oceniasz Ich zachowanie wobec użytkowników, co Ci się przez te miesiące spędzone wraz z Kathy i ekipą spodobało, a co nie?
DDK: Jestem użytkownikiem Lockerz od września 2009 roku. Od tamtej pory wygrałem bardzo dużo, ale 1/3 tych nagród została anulowana z niby oszustw. Nie pamiętam dokładnie moich wygranych, ale między innymi to: PSP, iPod 16GB 5G, Plecak i refundacje na około 800$. Myślę, że zachowanie wobec użytkowników jest bardzo sprawiedliwe, ale w ostatnich tygodniach robi się już zbyt rygorystyczne. Przez te miesiące z Lockerz spodobało mi się praktycznie wszystko, a nie podobają mi się ostatnie modernizacje czyli nieopłacalny SHOP oraz "fale anulacji".
R: Balansując na linii dobrego smaku - co lubisz robić w życiu oprócz uprawiania sexu i kampienia na lockerz?
DDK: Hahahaha xD Moje hobby to tworzenie prostych stron internetowych, tworzenie amatorskiej grafiki komputerowej, jeżdżenie na rowerze oraz majsterkowanie przy samochodach.
R: Twój ideał dziewczyny?
DDK: Taki jak większości mężczyzn czyli - szczupła, wysoka, mądra i z poczuciem humoru.
R: Masz ulubiony zespół muzyczny? Gatunek?
DDK: Zespołu ulubionego raczej nie, ale gatunek owszem i jest to Electro, Electro-House, komercja i pop.
R: Co zamierzasz robić po skończeniu szkoły średniej?
DDK: Raczej będzie to koniec mojej edukacji. Taki plan mam dzisiaj, co będzie za minimum 3 lata? To się okaże
R: Kogo chciałbyś pozdrowić?
DDK: Chciałbym pozdrowić Ciebie, Dadaira, Szymka, Banana, Olenke, Kalisa, Leosia, Zythusa, Bolta, Jeppersa, Marella, skolssa, haggarda i pozostałych placków z forum
R: Dzięki za poświęcony czas, specjalnie dla ZC - Krzysztof "R." D.

(i pamiętajcie - Razer na redaktora!

)