Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Program partnerski, afilicyjny - www.afiliant.com

Autor Wiadomość
Program partnerski, afilicyjny - www.afiliant.com
Sprawdź:
Masz własną stronę internetową, prowadzisz bloga, a może udzielasz się na forach lub portalach społecznościowych? Dzięki nam możesz teraz na tym zarabiać! Wystarczy, że zarejestrujesz się w serwisie Afiliant, a będziesz miał dostęp do najlepszych programów partnerskich. Nie czekaj, zacznij zarabiać już dzisiaj!

Więcej info na stronie:
http://www.afiliant.com/

Piszcie w postach co o tym sądzicie.
RE: Program partnerski, afilicyjny - www.afiliant.com
Przystąpiłem do tego programu i wygląda ciekawie. Wczoraj wysłałem podpisane papiery i zobaczymy. Po równym tygodniu reklamowania Afilianta uzbierałem 125zł do wypłaty. Myślę że nieźle zważywszy że jest to mój pierwszy PP i pierwszy tydzień zarabiania przez internet. Zastanawia mnie natomiast jedna sprawa. Dwa razy zdarzyło mi się że w statystykach wystąpiły dwie linie. Z różnymi danymi. Czy też tak miałeś? Powiedz jak, to wyślę Ci zrzut ekranu.
Wypłacają?
Jakie papiery trzeba? ;d
Zapowiada się ciekawie. Cyba się skuszę na ten serwis.
Co za papiery trzeba? Od jakiego PR przyjmują serwisy?
oczekuję na weryfikację... zobaczymy co z tego będzie
Czy w tym programie dostępne są produkty reklamowe typu gry przeglądarkowe bo takie mnie interesuję ?
Jak się zapisać do www.afiliant.com będąc niepełnoletnim
Jak w wyżej
Jak mam się zarejestrować na http://www.afiliant.com będąc niepełnoletnim ? Mam 16 lat.
A nic na stronie znaleźć nie mogę.

Już się zarejestrowałem, tylko co zrobić żeby zaakceptowali konto i żebym mógł uczestniczyć w programach
RE: Jak się zapisać do www.afiliant.com będąc niepełnoletnim
Też właśnie założyłem tam konto i czekam na weryfikację. W regulaminie pisali o skanie dowodu. Trochę przesadzają.

A tak poza tym to nie trzeba być pełnoletnim

Panix, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
RE: Jak się zapisać do www.afiliant.com będąc niepełnoletnim
Tylko że też napisali że mogą być niepełnoletni ponoć trzeba wysłać zgodę rodziców, ale wraz nie wiem o co chodzi
Odpowiedz