Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Stop Kradzieży Naszych Paczek

Autor Wiadomość
Stop Kradzieży Naszych Paczek
Sprawdź:
Często dostajesz uszkodzone, po części opróżnione paczki, lub w ogóle ich nie dostajesz, ponieważ giną w trakcie wysyłki? Jeżeli tak, właśnie dlatego powstała akcja Stop Kradzieży Naszych Paczek (SKNP)

[Obrazek: app_full_proxy.php?app=4949752878&am...404fad.png]

Wejdź na nasz profil na Facebooku i przyłącz się do naszej akcji, aby było nas coraz więcej! Dodaj również zdjęcie porwanych przesyłek, jeżeli takie posiadasz, aby wszyscy zobaczyli, że jest nas więcej!

Jeżeli polubiłeś nasz profil i my się odwdzięczymy - napisz to poniżej , a dostaniesz 1 REPUTA Smile
Glosy: WojaKk (+1), patyk339 (+1), fryco7 (+1), mysza5000 (+1)
RE: Stop Kradzieży Naszych Paczek
"Jeżeli polubiłeś nasz profil i my się odwdzięczymy " Co dają ? Big Grin
Glosy: bartek2016 (+1), Ty27mek (+1)
czytanie ze zrozumieniem ... + Smile
Glosy: szaszko (+1), Ty27mek (+1)
Dobra inicjatywa... (+)
Glosy: szaszko (+1), Ty27mek (+1)
Zdjęcia nie mam. Ale zamówiłem katalog FC Bayern i miał być jako gratis breloczek. List przyszedł. Był lekko porwany i otwierany patrzę breloka nie ma. Byłem wkurzony na Pocztę polską i Niemiecką. Skradziony brelok pewnie w Polsce.
Lubię to! [+]
Glosy: Ty27mek (+1)
(22-02-2012 15:59)patyk339 napisał(a):  Zdjęcia nie mam. Ale zamówiłem katalog FC Bayern i miał być jako gratis breloczek. List przyszedł. Był lekko porwany i otwierany patrzę breloka nie ma. Byłem wkurzony na Pocztę polską i Niemiecką. Skradziony brelok pewnie w Polsce.
Lubię to! [+]

Sprazwdź w słowniku co oznaczają słowa pod gwiazdką obok słowa GRATIS. Breloczek jest dodawany do pierwszego zamówienia powyżej ileśtam ojro.
zrobione
Glosy: Ty27mek (+1), szaszko (+1)
Ciekawe, czy już po czasie... Ale co tam : D

Jeżeli polubiłeś nasz profil i my się odwdzięczymy, hehe : D
PolubiłemSmile