Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ranga vip ?

Autor Wiadomość
Ranga vip ?
Sprawdź:
Witajcie mam pytanko odnośnie rangi vip na lockerz.com z tymi drorszymi nagrodami co tzeba zorbic aby tam sie dostac?
RE: Ranga vip ?
Musisz mieć ponad 10000 PTZ.
aha a myślałem ze coś dodatkowo trzeba Big Grin no i mam oczywiście ok 40 poleconych koszuleczkę dostałem ok 3 lata temu lecz zaniechałem wtedy działania i teraz spowrotem zaczynam się bawićBig Grin
za poleconych masz z lista, a pewnie chodzi ci o aukcje, tak jak poprzednik mowil, 10000 ptz i masz dostep
aha dzieki za odp Big Grin bociki sobie ogladaja (na linux'ie) do jutra bedzie ok 20 tysBig Grin może uda sie cos wylosowaćBig Grin
bez bota nawet nie trac czasu ...
(22-05-2011 18:37)wierzba_14 napisał(a):  koszuleczkę dostałem ok 3 lata temu lecz zaniechałem wtedy
Szczegolnie, ze Lockerz powstalo na poczatku marca 2009 roku.
no to ok 3 lat bo jak tylko wyszło zaczelem sei interesować wiec pomyliłem sie ok 1 rok Big Grin

PS jakiego Bota polecacie do licytacji 24/7?
ref? F5 moze ktos powie jakiego bota do aukcji 24/7 najlepiej ?
nic nie jest takie proste Tongue

dobrego bota ciężko dostać i na pewno nie za male pieniadze, liczac sie jeszcze z tym jakie zabezpieczenia lockerz bedzie wprowadzac, + jeszcze vps do tego
Odpowiedz